Nevzat Aydın kesenin ağzını açtı! Düğün için Maldivler'de ada kapattı

Yemek sepetinin kurucusu Nevzat Aydın, ikinci kez nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Aydın, E-Ticaret uzmanı sevgilisi Zeynep Zenel ile şubat ayında Maldivler'de 4 gün, 4 gece sürecek görkemli bir törenle dünyaevine girecek.

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Zeynep Zenel ile evlenmek için Maldivler'i seçen Aydın, 150 konuğunu düğün yerine özel uçakla götürecek.

nevzat aydın 4 gün 4 gece düğün

nevzat aydın 4 gün 4 gece düğün

Dört gün dört gece sürecek düğün için 23-27 Şubat tarihlerini belirleyen iş insanı, misafirlerinin tüm masraflarını karşılayacak. Çift, düğün hazırlıklarını yerinde görmek geçtiğimiz hafta Maldivler'e uçtu.

Bilgisayar mühendisi olan Nevzat Aydın, ABD'de okurken Yemeksepeti fikrini geliştirmişti. 2001 yılında kurduğu firmayı, 2015'de dünyanın en büyük online yemek siparişi platformu Delivery Hero'ya 589 milyon dolara satarak, Türkiye internet tarihinin en yüksek satışını yapmıştı.

Sibel Can'ın milyonluk takıları olay oldu! 2.5 milyon değerinde...

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can'ın milyonluk takıları olay oldu! 2.5 milyon değerinde...
O Ses Türkiye'de ilginç anlar! Yarışmacıyı desteklemeye gelen kişi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye'de ilginç anlar! Yarışmacıyı desteklemeye gelen kişi şaşırttı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0