Fatih Ürek şaşırtan açıklama: 'Astronomik bir fiyatım yok!'

Fatih Ürek, önceki gün Kıbrıs'ta bir mekanda sahne aldı. Bir kilo gümüş içeren kostümü ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, diğer sanatçılar astronomik tarifeler uygulamadığını söyledi.

Koronavirüs pandemisi dönemi sahne açığını kapatmaya başlayan Fatih Ürek, Kıbrıs konserinde, bir kilo gümüş ihtiva eden kostümü ile adından söz ettirmeyi başardı.

"BÜTÜN YATIRIMIM KOSTÜMLERE GİDİYOR" 

Fatih Ürek, "Bütün yatırımımı sahne kostümlerime yapıyorum. Bu kostümde ayakkabı dahil bir kilo gümüş var. Kostümlerimin hepsini evde saklarım, ileride bir hayır kurumu için de satabilirim" dedi.

Kıbrıs'ın kendisine ve orkestrasına iyi geldiğini belirten şarkıcı, "Yılbaşında da Kıbrıs'ta sahneye çıkacağım. Yılbaşı programımda çift tarife uyguluyorum. Diğer sanatçılar astronomik tarifeler uyguluyor ama ben öyle değilim, sadece çift tarife uyguluyorum" şeklinde konuştu.

İnternette sürekli kendisinin öldüğüne yönelik çıkan haberlere güldüğünü dile getiren Ürek, "Bakın ölmedim, onlar öldürdükçe ben yeniden doğuyorum. Beni sürekli öldürüyorlar, 'öldü' haberlerine sadece gülüyorum' açıklamasını yaptı.

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan sert tepki: Ağır ruh hastası!

İLİŞKİLİ HABER

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan sert tepki: Ağır ruh hastası!
O Ses Türkiye'de ilginç anlar! Yarışmacıyı desteklemeye gelen kişi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye'de ilginç anlar! Yarışmacıyı desteklemeye gelen kişi şaşırttı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0