Tarkan'ın annesinden korkutan haber! Neşe Tevetoğlu ameliyat oldu...

Megastar Tarkan'ın annesi Neşe Tevetoğlu'ndan üzücü bir haber geldi. Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu, bacağındaki damar tıkanıklığı nedeniyle geçtiğimiz pazar günü ameliyat masasına yattı.

Neşe Tevetoğlu önceki gün Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi’nde Ameliyat oldu. Bacağındaki ağrılar üzerine hastaneye başvuran ve yapılan tetkiklerde damar tıkanıklığı tespit edilen Tevetoğlu, geçirdiği “femoral popliteal bypass” operasyonunun ardından normal odaya alındı.

OCAK AYINDA DA AMELİYAT OLMUŞTU

Neşe Tevetoğlu, 2020 yılının ocak ayında da sağ bacağında ağrı, uyuşma ve his kaybı şikayetleriyle doktora gitmiş, bacak ana atardamarında yüzde 100 tıkanıklık olduğu tespit edilince acilen ameliyata alınmıştı.

Yaklaşık 2 yıl sonra yeniden aynı sorunları yaşayan Tevetoğlu, bir kez daha operasyon geçirdi. Neşe Tevetoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'e sahnede şok! Ağlaya ağlaya bir hal oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'e sahnede şok! Ağlaya ağlaya bir hal oldu...
Tuba Ünsal oğlunun doğum gününü böyle kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Ünsal oğlunun doğum gününü böyle kutladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0