Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi!

Usta oyuncu Metin Akpınar katıldığı bir programda Cem Yılmaz'la ilgili çok konuşulacak sözlere imza atmıştı. Komedyen Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi. Yılmaz cevabında "Beni sahnede izlesin" dedi.

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Metin Akpınar, Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programında ünlü komedyen Cem Yılmaz'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Türkiye'deki stand-upçılarla ilgili konuşan Metin Akpınar, "Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan." diyerek skandala imza atmıştı.

CEM YILMAZ'DAN YANIT GECİKMEDİ

Twitter hesabından paylaşım yapan Cem Yılmaz da kendisiyle ilgili konuşan Metin Akpınar'a cevap verdi. Yılmaz açıklamasında "Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağ olsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabarenin 'İnsanlığın Lüzumu Yok' oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün O dabeni sahnede izlerse çok mutlu olurum" ifadelerini kullandı.

Edis Hun'dan sevindiren haber! 'Şöhretler okulu' filmiyle ekranlara dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Edis Hun'dan sevindiren haber! 'Şöhretler okulu' filmiyle ekranlara dönüyor
46. Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu!

İLİŞKİLİ HABER

46. Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

kara 2 yıl önce

yolda denk gitseler...olmazda...tanımam...

fatih 2 yıl önce

Sahnede boş konuşmaktan başka ne yapıyorki ?

işte öyle 2 yıl önce

2 kötü birbirini yemiş... sıkıntı yok...

Toplam 1 beğeni

Tepki 2 yıl önce

Körler sağırlar durumu var ortada,neyse filler tepişirken araya girilmezmiş haddimi bari bileyim..!Ha şöyle..!

tepki 2 yıl önce

sanki kendisi cok iyi bir sanatci idi sacma sapan filmler son zaman ise hainlik haric bir hat yapmiyor