46. Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu!

Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri geçtiğimiz gün sahiplerine ulaştı.

Geçtiğimiz yıl koronavirüs salgını nedeniyle sanal olarak düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nin bu yıl 46'ıncısı New York'ta gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Nijerya asıllı Amerikalı oyuncu Yhonne Orji'nin üstlendiği törene pek çok ünlü isim katıldı.

EN İYİ OYUNCULAR SEÇİLDİ

En İyi Sanat Programı dalında ödülü Gregory Monro tarafından yönetilen, "Kubrick by Kubrick" adlı Fransız yapımı belgesel olarak seçildi. Ödüller sahiplerini bulurken; En İyi Kadın Oyuncu ödülü "Adult Material" isimli dizideki rolüyle İngiliz oyuncu Hayley Squires, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü ise "Des" dizisinde bir seri katili oynayan İngiliz aktör David Tennant aldı.

En İyi Komedi dalındaki ödül, Türkiye’ye de uyarlanan Fransız dizisi "Menajerimi Ara" (Dix Pour Cent) dizisine, drama dalındaki ödül ise İsrail yapımı "Tahran" isimli diziye layık görüldü.

En iyi belgesel ödülü ise üç yaşında kanserden ölmek üzere olan çocuklarının bedenini, gelecekte hastalığa çare bulunacağı umuduyla kriyoniks yöntemiyle dondurarak saklayan Taylandlı bir çiftin hikayesini anlatan "Kriyoniks: İkinci Yaşam Umudu" (Hope Frozen: A Quest to Live Twice) adlı yapıma verildi.

Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0