MasterChef'e Araz'ın hatası damga vurdu! Şefler affetmedi...

MasterChef Türkiye'de ekran başındakiler şaşkına uğradığı bir olay gerçekleşti. 23 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümde yarışmacı Araz'ın süre bittikten sonra tabağına müdahalede bulunması, tabağının değerlendirilmeye alınmamasına sebep oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların fenomen yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin son yayınlanan bölümünde yarışmacılardan birinin hatası geceye damga vurdu. Sushi çeşitlerinin yapıldığı bölümde kırmızı takımın yarışı kaybetmesi üzerine kaptan Görkem, Pelin, Hasan, Eren ve Araz dokunulmazlık yarışı oynadı.

Kırmızı takım yarışmacıları; Hasan, Eren, Görkem, Araz ve Pelin; bireysel dokunulmazlık oyununda; Somer Sivrioğlu'nun imza tabağı olan anason balıklı ekmeği yaptılar.

ARAZ'IN HATASI GECEYE DAMGA VURDU

Verilen sürede en iyi tabağı çıkartmaya çalışan ekipten Araz, büyük bir hata yaptı. Şef Mehmet Yalçınkaya, tadım öncesi Araz'ın kural ihlali yaptığını açıkladı.

Ünlü şef, açıklamasında şunları ifade etti:

"Süre bittikten sonra tabağını alıp arka tezgaha koyuyorsun. Bu arada devrildiği için de düzeltmişsin. Tezgahı temizlemek için yapmış olsan bile tabağına dokunamazsın. Bu yüzden senin tabağını değerlendirmeye alamıyoruz." 

Hatasının farkında olan Araz ise Mehmet Şef'i dinledikten sonra; yarışmanın jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'dan özür diledi.

MasterChef Emre Büber oğluna kavuştuğu anları paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Emre Büber oğluna kavuştuğu anları paylaştı
MasterChef yarışmacısı Hasan'ın ikizi ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef yarışmacısı Hasan'ın ikizi ortaya çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0