Yasemin Şefkatli'den, "İbrahim Tatlıses'in yüzünü koluna dövme yaptırıyor"iddiasına cevap geldi

Geçtiğimiz ay İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Şefkatli'nin, kayınpederinin yüzünü koluna dövme yaptıracağı öne sürüldü. Ünlü isimden söylentilere cevap gecikmedi.

 İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 7 Ekim'de evlenerek, hayatlarını birleştirmişti. Oğlunun düğününde hiçbir masraftan kaçmayan Tatlıses, gelinine 450 bin TL değerinde bir altın kemer takmıştı.

'DÖVME' İDDİASI

Önceki gün Şefkatli'nin kayınpederi İbrahim Tatlıses'in yüzünün fotoğrafını koluna dövme olarak yaptıracağı iddiası çok konuşuldu.

YASEMİN ŞEFKATLİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ! 

Çıkan haberler karşısında Yasemin Şefkatli sessizliğini bozdu. İddiaları yalanlayan Şefkatli, "Ama bundan benim haberim yok." açıklamasında bulundu.

National Geographic'in meşhur 'Afgan kızı' Şarbat Gula İtalya'da

İLİŞKİLİ HABER

National Geographic'in meşhur 'Afgan kızı' Şarbat Gula İtalya'da
 “Maske Kimsin Sen?” programı çok yakında Kanal D'de başlıyor!

İLİŞKİLİ HABER

“Maske Kimsin Sen?” programı çok yakında Kanal D'de başlıyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0