Metin Akpınar'dan büyük R! "Çok özür diliyorum"

Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında Cem Yılmaz hakkında söyledikleri için özür diledi. Akpınar, "Daha çok reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim. Öğretmenliğin dozunu kaçırdımsa Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Metin Akpınar, geçtiğimiz günler katıldığı bir televizyon programında komedyen Cem Yılmaz'ı eleştiri yağmuruna tutmuştu. Programda sunucu Candaş Tolga Işık’ın "Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?" sorusunu cevaplayan Akpınar, şu şekilde konuştu:

"Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand up da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan"

Cem YılmazİLİŞKİLİ HABERCem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi!

"ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM!"

Metin Akpınar'ın "Aktör kumaşı" zayıf olarak nitelendirdiği Cem Yılmaz ise Twitter üzerinden Akpınar'a yanıt vermişti. Yaşanan olayların ardından Metin Akpınar, Cem Yılmaz'dan özür diledi.

80 yaşındaki ünlü isim, "Stand-up hakkında konuşurken Cem’in oyunculuğu ile ilgili bir şeyler söyledim. Bir tweet atmış orada biraz gönül koymuş. Bu da beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini, kırılmasını zaten istemem, Cem’in kırılmasını hiç istemem. Sevdiğim, beni güldüren bir arkadaş. İyi de bir komedyen. Anlatmak istediğim sadece kompozisyonlara biraz daha özen göstermesi. Kara Komedi tiplemesi mesela mükemmeldi. Daha çok reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim. Öğretmenliğin dozunu kaçırdıysam Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum" şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses'in manevi kızı Azeri Günel'in annesini görenler şoke oldu!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in manevi kızı Azeri Günel'in annesini görenler şoke oldu!
Öykü Karayel'in son paylaşımı kafa karıştırdı! 'Hangisi Öykü?'

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Karayel'in son paylaşımı kafa karıştırdı! 'Hangisi Öykü?'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 17

aga 2 yıl önce

bu yasina gelmis bos bos konusuyor bundan sonra adam olmaz

Toplam 1 beğeni

Efe 2 yıl önce

Metin Akpinar efendi maasallah her konustugunda ahkam kesip yeri geldiginde ulkenin Cumburbaskanini idam etmekle bile tehtid ettigini bu millet unutmadi ceza almaktan kurtuldun ama bu milletin cezasi agir olur.

HIDIR BUDUR 2 yıl önce

SANATÇILARIMIZ ???? Biri "Rusya ile işbirşiği yaparsan seni Menderes gibi asarlar" der ? biri Sahneye PKK renkleri ile çıkar? diğeri "öldürülen PKK'lılar için "bizden de şehitler" var der ? Kimi akil adam diye ortaya çıkıp "terörist hamiliği" yapar, entellik dantellik sözde modernlik kılıfında "bu milletin bağrından çıkmış ama kendilerine kalburüstü sanan sanatçılarımız?? Siyaset yapacaksanız buyrun partiye girin. Gezi eylemlerinde en önde olanlar yurt dışına kaçmışlardı??

Müslüman Türk 2 yıl önce

haber değerleri yok ikisinin de, batı hayranı gülünçler o kadar

Toplam 1 beğeni

cakal ali 2 yıl önce

ikisi de bir seye yaramaz kufur dolu film film degil bence rezalet ortak yanlari ikisi de devlet dusman biliyorum

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun