Kestane balıyla ünlü olmuştu! Fehmi Pazarlı'ya teklif üstüne teklif geliyor...

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'un programına katılan Gülay Pazarlı ve eşi arasındaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Tüm Türkiye'de yankı uyandıran "kestane balı" olayı sonrasında Fehmi Pazarlı ilk kez konuştu.

ATV'nin fenomen programı Esra Erol'da İhbar Hattı, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. 29 yıllık eşinin kendisine ihanet ettiğini söyleyen Gülay Pazarlı, canlı yayında tüm Türkiye'ye mağduriyetini anlatmıştı. Karısını aldattığı iddia edilen Fehmi Pazarlı ise programa telefonla bağlandı.

Eşinin her sözünü büyük dikkatle dinleyen Fehmi Pazarlı, konuşma sırası kendisine geldiğinde "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" şeklinde konuşunca sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Günlerce konuşulan sözlerden sonra Fehmi Pazarlı, konuya açıklık getirmek için SABAH'a konuştu.

"BAL REKLAMI TEKLİFLERİ GELDİ"

Balcıların kahramanı olduğunu söyleyen Pazarlı, "Zonguldak'taki ve Türkiye genelindeki balcılar arayıp teşekkür ediyor. Balcıların kahramanı oldum. 3 tane çocuğum var. O anda durumu kurtarmak için öyle bir manevra yapmam gerekiyordu. Reklam ajanslarından aradılar, bal reklamı teklifleri geldi. Asıl mesleğim erkek kuaförlüğü, emekli oldum taksicilik yaptım. Şu an çalışmıyorum ve kafam hiç rahat değil, psikolojik olarak da rahat olmadığım için reklam tekliflerini kabul etmedim" dedi.

NE OLMUŞTU?

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da İhbar Hattı programına katılan Gülay Pazarlı, kocasının kendisini başka bir kadınla aldattığını anlatmıştı. Yürekleri dağlayan sözlerinin ardından canlı yayında eşiyle yüzleşen Pazarlı, isyan edercesine eşine sorular ve suçlamalar yöneltti.

Her cümleyi büyük bir sessizlikle dinleyen eş ise mikrofon ona uzatıldığında söze "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" şeklinde başlayınca genç kadın öfkeden deliye döndü.

Tüm seyircileri şoke eden olay sosyal medyanın da en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Öyle ki şarkıcı Edis'te yaşanan olay sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak takipçilerini güldürdü. Günlerce konuşulan diyalog sonrasında Edis, Twitter hesabından "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" şeklinde tweet attı.

George Clooney milyonları elinin tersiyle itti!

İLİŞKİLİ HABER

George Clooney milyonları elinin tersiyle itti!
Sadakatsiz'in Leyla'sı Aslı Korcan'ın eşi meğer ünlü oyuncuymuş!

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz'in Leyla'sı Aslı Korcan'ın eşi meğer ünlü oyuncuymuş!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ali 2 yıl önce

Bu yasta nasil emekli olunur? Avrupada en erken 62 yasinda emekli olursun o zamanda az mmas alirsin tabiki, normalde 67 yasinda olunur

ertn 2 yıl önce

kültürel yozlaşma olan bir program Türk örf ve adetine uymayan olaylar ve program