Günay Musayeva'dan ABD'ye yerleşen Tolga Karel'e seslendi! Oğluyla görüşsün istiyorum...

Yaprak Dökümünde oynayan ünlü oyuncu Tolga Karel ile bir dönem evli olan Günay Musayeva Nişantaşı'nda görüntülendi. Musayeva'nın Karel ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Tolga Karel ile 2011–2015 yılları arasında evli kalan ve ünlü oyuncudan Cihangir Can adında bir oğlu olan model Günay Musayeva, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Saçlarına fön çektirdiğini ifade eden Musayeva, "Herkes spor sonrası bakıma giriyor. Ben spor öncesi fön çektirmeye geldim." dedi.

Musayeva, gazetecilerin kendisinden boşandıktan sonra Amerika'ya yerleşen Tolga Karel hakkında, "Eski eşiniz ile görüşüyor musunuz, nafakayı yatırıyor mu?" şeklindeki sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

"NE NAFAKASI!"

Azeri asıllı model, "Aradan 10 yıl geçmiş. Kendisiyle görüşmüyorum. Ne nafakası! Onu geçtim, çocuğunu bile aramıyor! Bizim onun vereceği paraya ihyacımız yok zaten, herkes kendi yolunda!" sözleriyle eski eşine tepki gösterdi.

"OĞLUNU BİR KEZ BİLE ARAMADI!"

Musayeva, geçtiğimiz yıllarda eski eşinin yıllardır nafaka ödemediğini açıklayarak, "İnşallah diğer çocuklarına daha iyi bir baba olur. 5 yıldır bir kez bile arayıp oğlumuzla konuşmadı! Cihangir'i, Babalar Günü'nde etkilenmesin diye okula göndermiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Oğlu Cihangir’in babası Tolga Karel’i tanımadığını söyleyen Musayeva, şunları söyledi:

"BABAM BULUTLARIN ÜSTÜNDE"

“Oğlum Cihangir ile bu konuları hiç konuşmadık. O da babasıyla ilgili hiç soru sormuyor. Sadece arkadaşları ‘baban nerede’ diye sormuş o da ‘bulutların üzerinde’ demiş. Annem duymuş bu konuşmayı...

"AYDA BİR ARASIN"

Ben Tolga ile konuşmuyordum. Bu olay üzerine mesaj attım sadece! Tolga’ya bir kırgınlığım yok. Yaşananlar geçmişte kaldı. Tolga ile oğlunu konuşturmak istedim, ayda bir bile arayıp ‘iyi misin oğlum’ demesini isterdim, ama Tolga’dan bir geri dönüş olmadı.

Ergenlik yaşlarında karşısına çıkıp ‘ben senin babanım’ demesi travma olur. Şimdi küçük yaşlarda en azından iletişimde olsa Cihangir etkilenmez. “

Hayko Cepkin'e uyku zehir oldu! Gece yarısı fırtınayla...

İLİŞKİLİ HABER

Hayko Cepkin'e uyku zehir oldu! Gece yarısı fırtınayla...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

Düşünce doğru.. Helal olsun... Ama düşüncesiz baba olunca diyecek bir şey yok...

Sadi 2 yıl önce

Tolga, nasil vicdanin rahat ediyor.. ??!!

İSTANBULLL 2 yıl önce

Tolga bey Cihangire' de babalık görevlerini yapacaktır, hatalardan dönmek ve telafi etmek erdemdir. Tolga beye de yakışan budur . Çünkü Cihangirin örnek modeli o olacaktır, güzel ve doğru izler bırakmak düzgün bir birey katmaktır topluma.

2021 2 yıl önce

Şimdi bu kadına gel benimle evlen desem gelip evlenmez. yakışıklı arar, şöhret arar, para arar, karizma arar ama insanlık aramaz, kişilik aramaz, kalite aramaz. sonunda da bu olur

ali... 2 yıl önce

çocuğun suçu günahı ne yazık. kendi küçükken bu olayı yaşasa aynı şeyi hayal etse.

Yorumların Tümünü Okuyun