Hayko Cepkin'e uyku zehir oldu! Gece yarısı fırtınayla...

Son günlerde başta İstanbul olmak üzere İzmir, Balıkesir ve Tekirdağ gibi birçok şehirde etkili olan fırtına Kuşadası'nda yaşayan Hayko Cepkin'e zorlu dakikalar yaşattı.

Başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde etkisini arttıran lodos ve fırtına ağaçların devrilmesine ve çatıların uçmasına sebep oldu. Kuşadası'nda yaşayan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin de çıkan fırtına sebebiyle zor anlar yaşadı. Sabaha karşı 4 gibi etkili olan fırtınada ünlü ismin bahçesindeki mobilyalar bir bir devrildi. Devrilen eşyaları eve taşıyan Cepkin, bahçesine gelen serçeye de yardım etmeye çalıştı.

Güvenlik kamera görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı paylaşımına "Ege bölge muhabiriniz Hayko Cepkin fırtınayı bildiriyor" notunu düştü.

Günay Musayeva'dan ABD'ye yerleşen Tolga Karel'e seslendi! Oğluyla görüşsün istiyorum...

İLİŞKİLİ HABER

Günay Musayeva'dan ABD'ye yerleşen Tolga Karel'e seslendi! Oğluyla görüşsün istiyorum...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

yiğido 2 yıl önce

Amanın da amanın, Hayko Cepkin miş, ünlü şarkıcıymış, bize lazım değil, sevenler beraber olsun.