Ebru Şallı yorumları görünce öfkeden deliye döndü! 'Azıcık Allah korkunuz olsun...'

Geçtiğimiz günlerde babası Şükrü Şallı'yı kaybeden Ebru Şallı, sosyal medya hesabından reklam içerikli paylaşımlar yapınca eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Ünlü manken gelen tepkiler karşısında ""Ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar. 'Pes dedirtir' vallahi." dedi.

Önceki günlerde babası Şükrü Şallı'yı kaybeden Ebru Şallı, sosyal medya hesabından babasıyla çekildiği kareleri paylaşmıştı. Duygu dolu paylaşımın hemen ardından ürün reklamı içeren paylaşımlarda bulunan ünlü manken sosyal medyada büyük tepki almıştı.

"AZICIK ALLAH KORKUSU OLSUN!"

Daha 24 saat olmadan reklam içerikli paylaşımlar yapan Şallı'nın takipçileri eleştiri üzerine eleştiri yapınca ünlü manken sessizliğini bozdu. Gelen tepkiler karşısında isyan eden Şallı, "Ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar... 'Pes dedirtir' vallahi. Hep mi her şeyin altından bir kötülük çıkarılır. Önce bir başsağlığı dilemeyi öğren. İnsan olmayı beceremiyorsun anladım da dene yani en azından. Senin de annen baban var değil mi? Nihayetinde sen de bir anne babadan doğdun. Azıcık bir Allah korkusu olsun!" ifadelerini kullandı.

Öfkeden deliye dönen ünlü manken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu arada arkamda koca bir sevgi seli, ordu var; beni yalnız bırakmayan, destekleyen... Başsağlığı dileyen herkese sonsuz teşekkürlerimi ve sevgimi gönderiyorum. İyi ki varsınız. Ben de sizi çok seviyorum. Kalplerimiz hep bir..."

NE OLMUŞTU?

Ünlü manken Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde babası Şükrü Şallı'nın yaşamını yitirmesiyle sarsıldı. Kanser tedavisi gören babasını kaybeden Şallı, sosyal medya hesabından babasıyla çekildiği kareleri paylaşarak özlemini dile getirmişti.

10 yaşındaki oğlunun ardından babasını da kaybeden ünlü isme, sosyal medyada destek yorumları yağdı. Ancak Şallı'nın babasıyla çekildiği fotoğrafları paylaşmasından birkaç saat sonra kendi markasının ürünlerinin reklamını yapmaya başlaması herkesi şoke etti.

Bu duruma büyük tepki gösteren takipçileri "Baban öldü ama umurunda değil. Bari aradan 24 saat geçmesini bekleseydin", "Babanı daha yeni kaybettin ne reklamı?", "Bizde hepimiz üzülmüştük oysa sen reklam yapmakla meşgulmüşsün" şeklinde yorumlarda bulundu.

EBRU ŞALLI BABASININ ÖLÜMÜYLE YIKILDI!

Ünlü manken Ebru Şallı, iki yıldır lenfoma kanseriyle mücadele eden 10 yaşındaki oğlu Pars'ı geçtiğimiz yıl kaybetmişti. Oğlunun vefatıyla zor günler geçiren Şallı, önceki gün babasının hayatını kaybetmesiyle bir kez daha yıkıldı.

Ebru ŞallıİLİŞKİLİ HABEREbru Şallı'nın babası hayatını kaybetti!

Kanser tedavisi gören Şükrü Şallı'nın uykusunda vefat ettiğini söyleyen ünlü manken, acı günün ardından babasıyla çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Oğluna duyduğu özlemi de dile getiren Şallı, gönderisine "Canım babam. Ponçiğim seni en güzel yere aldı biliyorum." notunu düştü.

Şallı'nın paylaşımına sanat dünyasından ve hayranlarından binlerce taziye mesaj geldi.

Usta sanatçı Mine Koşan'dan kötü haber! Zatürreye yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Mine Koşan'dan kötü haber! Zatürreye yakalandı
Hazar Ergüçlü cesaretini konuşturdu! Kısacık saçlarıyla dikkat çekti...

İLİŞKİLİ HABER

Hazar Ergüçlü cesaretini konuşturdu! Kısacık saçlarıyla dikkat çekti...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mustafa 2 yıl önce

Allah korkusu derken????