Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı geri mi dönüyor! Oktay Kaynarca ilk kez konuştu...

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterini yeniden oynayacağı iddia edilen Oktay Kaynarca, konu hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadığı Hızır Çakırbeyli karakteriyle adından söz ettiren Oktay Kaynarca'nın ekranlara Süleyman Çakır karakteriyle geri döneceği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Türk televizyonlarında fırtına gibi esen Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Süleyman Çakır karakteriyle geniş hayran kitlelerine ulaşan Oktay Kaynarca, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Önceki akşam kameralara yansıyan ünlü oyuncu, Süleyman Çakır karakterinin yasal haklarının sahibi olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Ben de okuyorum bunları, sizin okuduğunuz gibi. Süleyman Çakır mevzusu yok. Zaten Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesiyle ilgili yasal bir çerçeveye sahip değiliz. Çünkü hakları bizim değil. Bunu yapacak olan arkadaşlar o hakkın sahibi olan arkadaşlardır. Nasıl yaparlar, yaparlar mı, orasını bilmiyorum. Biz başka projelerle uğraşıyoruz."

Fulya Zenginer 'Anneannem tarafından dolandırıldım' demişti! Dava açmaya hazırlanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Fulya Zenginer 'Anneannem tarafından dolandırıldım' demişti! Dava açmaya hazırlanıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0