Fulya Zenginer 'Anneannem tarafından dolandırıldım' demişti! Dava açmaya hazırlanıyor

3 yıl önce annesini kaybeden ünlü oyuncu Fulya Zenginer'in anneannesi ve onun erkek kardeşleri tarafından dolandırıldığı öğrenmişti. Zenginer anneannesi ve onun kardeşlerine dava açacaklarını söyledi.

Küçük kadınlar dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Fulya Zenginer, 3 yıl önce annesini kaybetmişti. Zenginer bu defa da akrabalarından aldığı darbeyle sarsıldığı haberleri çıkmıştı. 

Zenginer, olayla ilgili ilk kez Hürriyet’e konuştu. Fulya Zenginer, bu olayın ardından ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, çıkan haberlerin doğru olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: “Bunun hakkında sadece bir defa konuşacağım. Hamileyim ve bu gerçekten yaralayıcı bir konu. Çıkan Haberler doğru. Anneannem bizden arsanın satışı için erkek kardeşine vekalet vermemizi istedi.

Sonrası da malum, satamadık dedikleri arsayı satıp bölüşmüşler. Hamile olduğum için yıpranmamam adına ablamla konuyu kapatacaktık ancak ben hakkımı yedirirken çocuğuma hakkını yedirmemeyi öğretemem.

Bu yüzden avukatımla görüşüyorum. Nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine karar veriyoruz. Kendisini Allah’a havale ettik zaten, şimdi de adalete havale edeceğiz.”

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre, Zenginer’in dedesinden kalan milyonluk arsada kuzenleriyle birlikte payı vardı. Erkek kardeşleriyle beraber plan yapan anneanne, torunlarından vekalet istedi, “Arsayı satayım, herkese kendi payının parasını vereyim” dedi.

Fulya Zenginer ve kuzenleri, anneanneye vekalet verdi. Bir süre sonra büyük dayısına telefon açan oyuncu, “Arsayı satamadık” yanıtını aldı. Ancak kuzenlerinin açtığı davayla şoke edici gerçekle yüzleşti: Arsa satılmış, parası da anneanne ile kardeşleri arasında paylaştırılmıştı. Çok üzülen Zenginer’in dava açacağı konuşuluyor.

Büyük üzüntü yaşayan Fulya Zenginer’in hamileliğinde sorun yaşamasından korkan eşi Küntay Tarık Evren, onu bir an olsun yalnız bırakmadığı öğrenildi.

3 yıl önce annesini kaybeden Fulya Zenginer Instagram'da bir takipçisinin “Annenin ölümünden sonra bu acıyla nasıl başa çıktın?” sorusu üzerine duygusal anlar yaşadı.

Zenginer: “Annem vefat ettiğinde hayat başıma yıkıldı. Çünkü oyunculuğu onu mutlu etmek, hayalindeki evi alabilmek için yapmıştım.Gittiğimiz gün ‘Şimdi aldığımız evde manzaraya bakamayacak’ deyip çok ağladım. Bu beni mahvetti. Babamın vefatından sonra ekmek alamadığımız günler olmuş, annemle mücadele etmiştik."

Fulya Zenginer sözlerine şöyle devam etti:

“Zeytinburnu’nda doğup büyüdüm. Yokluğa isyan etmedim. 17’sinde çalışmaya başladım, dimdik ayakta durdum. Gençler ümitlerini kaybetmemeli. Annemi düşündükçe ‘onun parçasıyım, devam edersem onu da yaşatırım’ diyerek ayakta durabiliyorum. Acıyla bu şekilde başa çıkıyorum. Birlikte geçirdiğimiz zamanlar için de Allah’a şükrediyorum.”

MasterChef Pelin'in elinden Mehmet Yalçınkaya tuttu! Acunmedya Akademi'de...

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Pelin'in elinden Mehmet Yalçınkaya tuttu! Acunmedya Akademi'de...
Kraliçe Elizabeth torununu öyle görünce öfkeden deliye döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth torununu öyle görünce öfkeden deliye döndü!
Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı geri mi dönüyor! Oktay Kaynarca ilk kez konuştu...

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı geri mi dönüyor! Oktay Kaynarca ilk kez konuştu...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

ADALET 2 yıl önce

çok basit hesabına bir para girişi olmadığına göre tapu iptal davası açsın ortada bir usulsüzlük var hepsi suç işlemiş olur

Kerem Türköz 2 yıl önce

Para herkesi değiştiriyor.

soru 2 yıl önce

Biri ölünce miras hayattaki eşine çocuklarına kalır. Anneanne kardeşleri ile paylaşmış. Anneanne ölünce de siz paylaşırsınız payınıza düşeni. Miras hukuku böyle değil mi? Biri ölünce beşikteki torununa kadar miras mı paylaştırılıyor?

Toplam 1 beğeni

fatih 2 yıl önce

Tamam işte miras eşine ve çocuklarına kalır demişsiniz, işte o çocuklarsan biri de bu bayanın annesi oluyor. Annesi de vefat ettiğinden annesine düşen pay bu bayana ve varsa kardeşlerine kalıyor.

Toplam 0 Beğeni