MasterChef Pelin'in elinden Mehmet Yalçınkaya tuttu! Acunmedya Akademi'de...

Tv8 ekranlarının sevilen yemek yarışması programına geçtiğimiz hafta veda eden yarışmacı Pelin Zaman, şeflerden bir talepte bulundu. Pelin'in talebini yarışmacılardan Sergen iletti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İlgiyle takip edilen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye'den son olarak elenen isim Pelin Zaman oldu. Aşçılık konusunda profesyonel bir deneyimi olmayan ve yemek yapna konusunda kendi kendini geliştirdiğini ifade eden Pelin Zaman, yarışmadan ayrılırken, bu mesleği asla bırakmayacağını, kendini daha çok geliştireceğini söyledi. 

Pelin yarışmadan ayrılırken şunları ifade etmişti:

"Çok hareketli bir hayatım vardı. Ben buraya hayatımı durdurup geldim. Hafta sonu olurdu yurt dışına giderdim, boş saatim olurdu bir yerlere giderdim. Benim için gerçekten burası zordu, her gün savaştım. Her gün bir şeyler öğrenmeye, kendime bir şeyler katmaya çalıştım. Burada birçok arkadaşımdan daha da zorlandım çünkü teknik açıdan hiçbir şey bilmiyorum. Sadece içimden geleni yapmaya çalıştım. Buraya kadar gelmek benim için gurur. Kendime inandım ben en azından. Burada bitirmeyeceğim hikayemi. Buradan çıktıktan sonra bir kurs gidip eğitim alacağım. Çok teşekkür ederim her şey için."

Yarışmanın yeni haftası başladıktan sonra yarışmacılar duygu ve düşüncelerini ifade ederken Sergen'in söz kendisine geldiğinde Mehmet Şef'e söyledikleri dikkat çekti. Sergen, Pelin'in; Mehmet Şef'in Acunmedya Akademi'deki kursunda pastacılık eğitimi almak istediğini ifade ederek şunları söyledi:

"Pelin hakkında bir şey söyleyebilir miyim? Çok iyi bir insandı, burada kalbi en temiz insandı. Herkes de onaylar bunu. Gitmeden sizden bir şey rica etti. 'Ben Mehmet Şef'in okulunda pastacılık eğitimi almak istiyorum. Mehmet Şef'e iletir misin?' dedi."

Sergen'in bu sözlerinin üzerine Mehmet Yalçınkaya da "Başımızın üstünde yeri var, derhal kaydediyoruz" dedi.

Fulya Zenginer 'Anneannem tarafından dolandırıldım' demişti! Dava açmaya hazırlanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Fulya Zenginer 'Anneannem tarafından dolandırıldım' demişti! Dava açmaya hazırlanıyor
Kraliçe Elizabeth torununu öyle görünce öfkeden deliye döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth torununu öyle görünce öfkeden deliye döndü!
Barış Arduç'un oyuncu olmadan önceki mesleği şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Barış Arduç'un oyuncu olmadan önceki mesleği şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 0