Barış Arduç'un oyuncu olmadan önceki mesleği şaşırttı!

Son olarak Büyük Selçuklu dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un oyuncu olmadan önceki mesleği herkesi şaşırttı.

Kiralık Aşk dizisiyle çıkış yapan, Alparslan Büyük Selçuklu ve Kulüp dizileriyle son günlerin en çok konuşulan oyuncularından olan ünlü oyuncu Barış Arduç'un önceki mesleği duyanları şaşırttı.

Yeni sezonda TRT1'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle kariyerinde başarılı bir yol çizmeye devam eden Arduç'un asıl mesleği cankurtaranlık. Arduç, oyunculuk yapmadan önce Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptığını belirtiyor.

Barış Arduç

Barış Arduç

"BAŞ ETMEYİ ÖĞRENDİM"

GQ dergisine konuşan Arduç, binden fazla kişiyi kurtardığını belirterek bir anısını anlattı. Oyuncu, "Bir hala-yeğen vardı. Onlara yetişemedim, boğuldular. Çok kötü olmuştum, rüyalarıma giriyorlardı. İki yıldır baş etmeyi öğrendim." dedi.

MasterChef Pelin'in elinden Mehmet Yalçınkaya tuttu! Acunmedya Akademi'de...

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Pelin'in elinden Mehmet Yalçınkaya tuttu! Acunmedya Akademi'de...
Oyuncu Aslıhan Güner'den sürpriz proje: Geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Aslıhan Güner'den sürpriz proje: Geri dönüyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0