Berkay'ın başı dertte! Namussuz deyince ortalık karıştı...

Şarkıcı Berkay Şahin, sosyal medya hesabında fotoğrafına yorum yazan bir takipçisine hakaret edince ünlü şarkıcıya "hakaret' ve 'tehdit" suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafa gelen yoruma sinirlenmişti. Ünlü şarkıcı, takipçisi Burak Ş.'nin yazdıklarını görünce öfkelenerek kendisine direkt mesaj atmış ve hakaret içerikli söylemlerde bulunmuştu. Tehdit ve hakaret içeren mesajları gören Burak Ş. ise soluğu mahkemede alarak şarkıcıdan şikayetçi oldu. 

Hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı ise "Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım" şeklinde konuştu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Şahin'in sosyal medya hesabından takipçisine, "Öyle sallamak kolay klavye başından olur da denk gelirsek... Seni nasıl oturttuğumu görürsün" ifadelerini kullanmasını hakaret ve tehdit suçu olduğunu belirtti. Bunun üzerine; Şahin hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Anadolu 63. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına gelmeyen sanık Berkay Şahin hakkında zorla getirme kararı uygulandı. Ünlü şarkıcı bu karara da uymayınca bir sonraki celse mahkeme, ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarılmasını uygun gördü. Polis ekiplerince celse arasında yakalanarak adliyeye getirilen ünlü ismin aylık gelirinin 100 bin TL olduğu öğrenildi.

Savunmasında ise suça konu mesajları kendisinin yazdığını söyleyen Şahin, "Herkesin okuyabileceği şekilde aleni mesajlar yazmıştı. Mesajlarda bana ve aile bireylerime hakaretler etmişti. Ben de bunun üzerine sinirlenip yazdım" ifadelerini kullandı. Aynı zamanda Burak Ş.'nin kendisinden 5 bin TL istediğini iddia eden sanatçı, "Bunlar namussuz ve ahlaksızlar" diyerek olayın daha da büyümesine sebep oldu.

Ünlü şarkıcının "Bunlar namussuz ve ahlaksızlar" demesi üzerine Burak Ş. yeniden savcılığa giderek hakarete maruz kaldığını söyledi ve Şahin hakkında yeni bir soruşturma başlatıldı.

Çocuk yaşta evlendirilen Diyarbakırlı kadın muhtar, 40 kız çocuğu gelin olmaktan kurtardı

İLİŞKİLİ HABER

Çocuk yaşta evlendirilen Diyarbakırlı kadın muhtar, 40 kız çocuğu gelin olmaktan kurtardı
Emine Erdoğan “İnsanlığı aileniz gibi görmezseniz adaletli olamazsınız”

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan “İnsanlığı aileniz gibi görmezseniz adaletli olamazsınız”
Kanye West her şeyi sildi! Sosyal medya hesabında hiçbir şey kalmadı...

İLİŞKİLİ HABER

Kanye West her şeyi sildi! Sosyal medya hesabında hiçbir şey kalmadı...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0