Pınar Altuğ takipçilerini şaşırttı! Karnı burnunda haliyle fotoğraf atınca...

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından karnı burnunda hallerini paylaşınca takipçileri şoke oldu.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın'da oynadığı "Meltem" karakteriyle gönüllere taht kuran oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. 

Sık sık eşi ve kızıyla paylaşımlarda bulunan Altuğ, son olarak karnı burnunda halini takipçilerinin beğenisine sundu. 2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile dünya evine giren güzel oyuncu, 2009 yılında kızı Su'yu kucağına almıştı. Kızına hamile olduğu dönemlerde çekildiği karelerini Instagram hesabından paylaşan 47 yaşındaki ünlü isim, fotoğrafa "Bu fotoğrafı çok seviyorum, Kuzum karnımda 6 aylık" notunu düştü.

Kısa süre içerisinde binlerce beğeni alan fotoğrafa ilk yorum Altuğ'un kayınvalidesinden geldi. Yağmur Atacan'ın annesi Nurdan Hanım, gelinin paylaşımına "Kuzumda kuzumun kuzusu" şeklinde yorum yaptı.

PINAR ALTUĞ ELEŞTİRİLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile nikah masasına oturan Pınar Altuğ, uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Sosyal medyada kötü yorumlara verdiği yanıtlarla sık sık gündem olan ünlü oyuncu, son paylaştığı fotoğrafa gelen "Eşek kadar kadın, bula bula çocuk yaşta bir adam bulup evlendi. Oğlunuz gibi görünüyor vallahi pes" şeklindeki yorumu görünce öfkeden deliye döndü. 

Takipçisinin yorumunu yanıtsız bırakmayan ünlü oyuncu "Hay Allah! Siz daha uygun birini bulun, o zaman ben boşanıp onunla evleneyim! Gerçekten manyaksınız!" şeklinde yanıt verdi.

"GEREKSİZ YORUMLARA CEVAPSIZ KALAMIYORUM"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla  sık sık gündeme gelen oyuncu Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün Maltepe Cadde AVM'nin açılışına katıldı. "Yağmurlu havalarda beni dışarıda göremezsiniz. Ben güzel havaların, güneşli havaların insanıyım" diyen güzel oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. 

"BOYUM KADAR KIZIM VAR!"

Sosyal medyada Yağmur Atacan ile evliliğiyle ilgili eleştiriler hatırlatılan oyuncu, "Birlikteliğimizde 15 yılı geride bıraktım hâlâ gereksiz yorumlar alıyorum. Boyum kadar kızım var neredeyse ama böyle gereksiz yorumlara sessiz kalamıyorum. Sosyal medyada bizimle eğleniyorlar galiba. Biz de armut toplamıyoruz, her lafın cevabı var." ifadelerini kullandı.

"KAŞINANI KAŞIRIM" DEMİŞTİ!

Sosyal medyada takipçileriyle girdiği polemiklerle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Pınar Altuğ, Bloomberg HT'de yayınlanan "Fatih Altaylı ile Bire Bir" programının bu haftaki konuğu oldu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Altuğ, sosyal medyada kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.

"HİÇ HAKSIZLIĞA GELEMEM!"

Instagram hesabında yaptığı paylaşımların altına gelen yorumlara genellikle yanıt veren ünlü oyuncu, takipçileriyle arasındaki gerilim hakkında "Kaşınanı kaşırım yapacak bir şey yok. Gelenin ne olduğuna bağlı. Hiç haksızlığa gelemem. Bazı şeyler insanın kanına dokunuyor. Sosyal medya bana göre ciddiye alınacak bir şey değil. Ben hâlâ aslında anı yaşama peşindeyim." ifadelerini kullandı.

13 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren çiftin bir de Su adında kızları var. Eşiyle arasındaki yaş farkı hakkında gelen acımasız yorumlar hakkında da konuşan Altuğ "Benim kocamın umurunda olmaz. 13 yıllık evliyiz hâlâ yaş farkına sallıyorlar. Yağmur'u tanıyan 'neden?' diye sormuyor" dedi.

Edis'ten hayranlarını sevindiren haber! Bambaşka bir projeyle

İLİŞKİLİ HABER

Edis'ten hayranlarını sevindiren haber! Bambaşka bir projeyle
Şarkıcı Çelik en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Keşke hiç ayrılmasaydık'

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Çelik en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Keşke hiç ayrılmasaydık'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Melek 2 yıl önce

Allah askina nasil bir toplum olduk ya bu sanatcidan ne istiyorsunuz yasinda ne var ne kotu elestiriler yapiliyor evladini dusunun cokda yakisiyorlar bizlere ne onlar cokca mutlu olsunlar yeter bize yok yasli yok oglun yasinda biraz edep lutfen once kendimizi sorgulasak olmazmi sanki yazik deyilmi o cocuga okuyunca ozulmezmi yapmayin lutfen gunah diye bir sey var demi

Toplam 2 beğeni

engin türkmen 2 yıl önce

bence kocasının kaç yaşında olduğunu değil de eşi askerdeyken onu hem de bir amerikalıyla aldatmasını ve ardından başka biriyle evlenmesini konuşun. eğer konuşacaksanız..

Toplam 5 beğeni

kurtuba 2 yıl önce

Bunların söyledikleri hep hikaye.

Toplam 2 beğeni