Şarkıcı Çelik en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Keşke hiç ayrılmasaydık'

90'lı yıllarda Türk Pop Müziği'ne damga vuran şarkıcı Çelik, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Bir dönem kariyer yolculuğunda İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi ile ilerleyen ünlü isim "Keşke hiç ayrılmasaydık. Biz çok erken yaşlarda ünlü olduk ve şöhretin altında ezildik." ifadelerini kullandı.

"Ateşteyim", "Hercai", "Cici Kız" ve "Dönmelisin" gibi birbirinden hit parçalarla hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Çelik, önceki günlerde verdiği bir röportajda geçmişe duyduğu özlemi dile getirdi. 

"KEŞKE HİÇ AYRILMASAYDIK"

"İzel-Çelik-Ercan neden MFÖ gibi uzun soluklu olmadı?" sorusuna "Ercan’a da bu soruyu sormuşlardı o da, "Grubun dağılması çocukça. Çevrenin yanlış yönlendirmesi kaynaklıydı, hala mantıklı sebep bulamıyoruz." demişti. Ben de bu yorum altına imzamı atarım." şeklinde yanıt veren 55 yaşındaki ünlü sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok genç ve tecrübesizdik. O zamanlar ülkede menajerlik yoktu. Keşke hiç ayrılmasaydık, hayatımdaki en değerli dostlarımdır. Biz çok erken yaşta şöhret olduk. Başlangıçtaki dönemimiz için söylüyorum; Şöhretin altında ezildik. Ama iyi tarafından bakarsak; Ercan’ı Ercan, beni Çelik, İzel’i de İzel yaptı."

Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Başak Dizer'in bebekleri göründü!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Başak Dizer'in bebekleri göründü!
Pınar Altuğ takipçilerini şaşırttı! Karnı burnunda haliyle fotoğraf atınca...

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ takipçilerini şaşırttı! Karnı burnunda haliyle fotoğraf atınca...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0