Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Başak Dizer'in bebekleri göründü!

2016 yılında dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'den müjdeli haber gelmişti. Anne ve baba olmak için gün sayan ünlü çiftin bebeğinin cinsiyeti de erkek olduğu ortaya çıkmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, bebeklerinin geleceğini şimdiden düşünmeye başladı. Çiftin geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla bir araya gelmesiyle Dizer'in karnının belirginliği ortaya çıktı.

Menekşe ile Halil dizisinde başrolü paylaşan Sedef Avcı ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Eşleri Kıvanç Kasabalı ve Başak Dizer'in de olduğu buluşmada Dizer'in göbeği belli oldu. Dört aylık Dizer'in paylaşımına kısa sürede beğeniler yağdı. 

bebek göründü

bebek göründü

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, 5 yıl önce Fransa'da nikah masasına oturmuştu. Sade bir törenle Paris'te hayatlarını birleştiren çift, bebek heyecanı yaşıyor.

5 sene önce yurt dışında dünyaevine giren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer çifti şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Anne ve baba olmak için gün sayan ikilinin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yer alan habere göre, ünlü çiftin erkek bebeği olacak. Yakın çevresine müjdeyi veren tasarımcı, oğlunun odası için hazırlıklara başladı.

İSTANBUL'U TERK ETTİ

Kıvanç Tatlıtuğ, beş yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Başak Dizer'in hamile olması nedeniyle, çekimleri Kars'ta gerçekleşen 'Aşıklar Bayramı' filmi biter bitmez Bodrum'a gitti. Koronavirüs pandemisi nedeniyle İstanbul'a dönmek istemeyen 38 yaşındaki oyuncu, üç aylık hamile olan eşiyle birlikte uzun bir süre orada kalacak.

Uzun yıllardır gördüğü tedavi sonrası yüzü gülen 44 yaşındaki Başak Dizer ve 38 yaşındaki eşi Kıvanç Tatlıtuğ, çocuklarının geleceğini de şimdiden düşünmeye başladı.

Başak Dizer'in doğumu Amerika'da yapacağı iddia edildi. Ünlü çift yaz başında Amerika'ya uçacak.

3 AYLIK HAMİLE!

44 yaşındaki Başak Dizer'in 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Basına yansıyan haberlerin ardından çiftin bebeklerinin cinsiyeti merak konusu oldu. Bir süredir Mardin'de bulunan Tatlıtuğ ve Dizer'in bebeklerinin cinsiyeti henüz belli değil.

Başak Dizer'in geçtiğimiz haziran ayında hamile olduğu iddia edilmişti. Dizer, bir arkadaşının kendisini tebrik ettiği Instagram paylaşımına cevap vererek hamilelik iddiasını yalanlamıştı. Arkadaşına özel mesaj gönderen Başak Dizer Tatlıtuğ, “Hamile değilim. Her sene düzenli olarak yapılan yanlış haber” dedi.

Tolga Çevik eşofman giyen seyircisini kovmuştu! Aynı hatayı Cem Yılmaz da yapınca...

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Çevik eşofman giyen seyircisini kovmuştu! Aynı hatayı Cem Yılmaz da yapınca...
ABD'nin yeni büyükelçisi Jeff Flake'in kebap keyfi!

İLİŞKİLİ HABER

ABD'nin yeni büyükelçisi Jeff Flake'in kebap keyfi!
Şarkıcı Çelik en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Keşke hiç ayrılmasaydık'

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Çelik en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Keşke hiç ayrılmasaydık'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0