Pelin Karahan yerinde durmuyor! 'Günlerimin yarısı havada geçiyor...'

Geçtiğimiz gün Kuruçeşme'deki bir otelde gerçekleştirilen etkinlikte objektiflere yansıyan Pelin Karahan, gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar verdi.

Ekranların fenomen dizisi Kıbrıs: Zafere Doğru'da rol alan oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de Mandarin Otel'de gerçekleşen Tohum Otizm Vakfı'nın şenliğine katıldı. 

Alışveriş yaparken kameralara yansıyan güzel oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Rol aldığı dizinin çekimleri için sık sık Kıbrıs'ta bulunan Karahan, "Günlerimin yarısı havada geçiyor. Güzel bir set ortamımız var, her şey çok güzel ancak çocuklarımı özlediğim için sık sık seyahat etmek zorunda kalıyorum." ifadelerini kullandı.

"BİR SÜRE BÖYLE DEVAM EDECEK"

Yeni projesinden memnun olduğunu dile getiren 37 yaşındaki oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok yolculuk yapıyorum ancak bu durumdan şikayetçi değilim. İşimi yaptığım için mutluyum. Bedri de (Güntay) benim olmadığım zamanlarda çocuklarla ilgileniyor. Bir süre daha hayatımız böyle devam edecek."

Türkücü Alişan'dan Seksenler sürprizi! Setten ilk karesini paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Alişan'dan Seksenler sürprizi! Setten ilk karesini paylaştı
Yavuz Seçkin'den olay Bülent Ersoy açıklaması: Ben öyle şeylere gelemem!

İLİŞKİLİ HABER

Yavuz Seçkin'den olay Bülent Ersoy açıklaması: Ben öyle şeylere gelemem!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0