Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan sesiyle büyüledi

Sibel Can'ın sunuculuğunu yaptığı 'Şarkılar Bizi Söyler' programının bu haftaki konukları arasında 'Yargı' dizisinde rol oynayan Uğur Aslan vardı. Aslan'ın şarkı söylemesi izleyenleri büyüledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

'Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukların arasında yer alan Uğur Aslan söylediği türkülerle hem program sunucuları Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi mest etti hem de programda türkü söylediği anlardaki hal ve tavrıyla viral oldu.

'Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları; Fettah Can, Yargı dizisinin ünlü oyuncusu Uğur Aslan, arabesk müziğin güçlü yorumcusu İntizar ve enstrümantal müziğin başarılı grubu Taksim Trio oldu.

Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan seslendirdiği şarkılarla bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Herkesin hayranlıkla izlediği Uğur Aslan'a "Sen ne güzel adamsın" şeklinde yorumlar yağdı.

Uğur Aslan’ın İntizar ile “Uyan Sunam Uyan” düetiyle başlattığı türkü ziyafeti “Ay Gız”, “Kaynatın Çayı”, “Atem Tutam Ben Seni” ile devam etti. “Kaynatın Çayı” türküsü eğlenceli sözleriyle dikkat çekerken Uğur Aslan bu türküyü bir kez daha Hakan Altun için seslendirerek eğlenceli anlara imza attı.

Usta şarkıcı Sibel Can da Uğur Aslan'ın performansı karşısında mest oldu.

BİR YORUM YAPIN 0