Ölümden dönen Hakan Taşıyan en büyük pişmanlığını açıkladı: 'Keşke hiç...'

Geçtiğimiz sene karaciğer ve böbrek nakli olan usta sanatçı Hakan Taşıyan iyileştikten sonra, katıldığı bir programda en büyük pişmanlığını açıkladı. Taşıyan, en büyük pişmanlığının 'mesleği' olduğunu söyledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan'a geçtiğimiz günlerde karaciğer ve böbrek nakli yapılmıştı. Taşıyan 7 ay süren tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Doktorların "1 aylık ömrün kaldı" dediği arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Taşıyan uzun süren tedavi sonrasında sağlığına kavuştu. Yavaş yavaş sağlığına kavuşan Taşıyan, müzik dünyasına da geri dönüş yaptı.

Söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait 'Böyle Halim' şarkısına bir de klip çekti. Yaşadığı zor günleri atlatan Hakan Taşıyan katıldığı bir programda, “Ölümle burun buruna geldiğiniz o günlerde keşke şunu yapsaydım ya da yapmasaydım dediğiniz oldu mu?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

'HAYATTAN ALACAĞIM DERSİ ALDIM'

'Ankara'da doğup büyüdüm, 9 kardeşiz kalabalık bir aileyiz. Benim babam da müzisyendi, çok küçük yaşta onunla birlikte gece hayatının içine girdim, eğlence mekanlarının içinde geçti yıllarım. Engebeli bir yolculuğum oldu, zor şartlarda çalıştım gece alemi, müzikhollerde çalıştım. Pişkinlik verdi o hayat bana, alacağım dersi aldım ama keşke zamanım öyle geçmeseydi ona üzülüyorum. Yazık o zamanıma yazık, keşke böyle bir hayatım olmasaydı, mesleğim bana hastalık getirdi."

hakan taşıyan

hakan taşıyan

"KENDİ YAĞIMIZDA KAVRULDUK!"

Hakan Taşıyan, sözlerine, "Kimseye kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Kendi yağımızda kavrulduk. Çok şükür ayaktayım. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Bu süreçte çok değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'dan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'den Allah razı olsun. Hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Hep yanımda oldular." şeklinde devam etti.

"BABAM GURUR KAYNAĞIM"

Taşıyan'ın oğlu Ramazan Haktan Taşıyan da babasını klip çekiminde yalnız bırakmadı. İlk kez objektif karşısına geçen Haktan, "Çok güzel bir şarkı geliyor. Ben de babamla gurur duyuyorum. Hastaneden çıktı ve sağlığına kavuştu. Hakan Taşıyan artık geri dönüyor!" dedi.

hakan taşıyan ve oğlu

hakan taşıyan ve oğlu

YAŞADIĞI ZOR GÜNLERİ ANLATTI!

Sağlığına kavuşan Taşıyan Alişan'ın TRT 1'de ekrana gelen programı Alişan'la Hayata Gülümse programına katılan Hakan Taşıyan, yaşadığı zor günleri canlı yayında anlattı.

AYAĞI İNCİNDİ SANMIŞ!

Hakan Taşıyan'ın hayatı ayaklarında başlayan bir ağrıyla bir anda değişti. Ayağının incindiğini düşünerek hastaneye giden Taşıyan, ciğerlerinin ve böbreklerinin tükendiğini öğrendi.

"MUSTAFA KEMAL BABANIN DEDİĞİ GİBİ..."

O dönmelerde çok fazla bir şey hatırlamadığını dile getiren Taşıyan, "O dönemde beynimle ilgili de bir sıkıntı vardı. Fazla bir şey hatırlamıyorum ama akciğerime de bir sıvı sıçradığını biliyorum. Allah doktorlarımdan razı olsun. Mustafa Kemal Baba'nın dediği gibi 'Beni Türk Doktorlarına Emanet Ediniz' Baba doğru söylemiş." dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN HABERİ OLDU..."

Sözlerine devam eden Taşıyan, "Gülhane'de kaldım 2-3 ay. Sonra Şehir Hastanesi'ne yattım. Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızın haberi oldu, ilgilendi... Sevgili eşi Emine Hanım da... Sağlık Bakanı Koca'dan Allah razı olsun. Güzeller insanlarla iyi oldum." dedi.

GÜZ GÜLLERİ ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Taşıyan'dan hayranlarını sevindiren görüntüler geldi. Bir mekanda unutulmaz eseri 'Güz Gülleri' şarkısını seslendiren Taşıyan, hem moral buldu hem de moral verdi. O anları ise ünlü şarkıcının arkadaş Ufuk Özel sosyal medyadan paylaştı.

"BANA UMUT IŞIĞI OLDULAR"

Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, organ naklinin kendisine umut ışı olduğunu ve yeniden hayata döndüğünü belirterek, "Bana umut ışığı oldular. Tekrar hayata döndüm. Yeni bir hayata başladım. Şifa bekleyen hastalara umut ışığı olalım. Bir organ bir hayattır, umutsuz insanlarımıza umut olalım. Gönülden sevindirelim. İnsanları tekrar hayata bağlayalım" şeklinde konuşmuştu.

Hakan Taşıyan, "Canı gönülden gönüllü olan bütün insanlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu konu hakkında daha aydın olalım. Çok hassas bir konudur. Allah bizleri sevdiklerimizden ayırmasın. Gönül birlikteliği veren dualarını esirgemeyen tüm insanlardan Allah razı olsun. Hayat çok güzel, nefes almak çok güzel, sevmek çok güzel. Bunu birbirimizden esirgemeyelim. Gerçekten Allah'ın huzurunda çok büyük sevap. Tüm merhem bekleyen hastalarımıza merhem olalım. Buna ihtiyacımız var" açıklamasını yapmıştı.

Selçuklu Devleti'nin Nizamülmülk’ü Mehmet Özgür'ün tarzı beğeni topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Selçuklu Devleti'nin Nizamülmülk’ü Mehmet Özgür'ün tarzı beğeni topladı!
Kraliçe II. Elizabeth'in sır gibi sakladığı gerçek ortaya çıktı! James Bond filminde...

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II. Elizabeth'in sır gibi sakladığı gerçek ortaya çıktı! James Bond filminde...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 16

Nazlı 2 yıl önce

Önemli olan hatadan ders çıkarabilmek gerçekten Cumhurbaşkanımızın sanatçıların ve dahi herkesimden insanın yanında olması enbüyük moral o kadar sebiniyoruöki bu hareketine sanki beni destekliyor Allah ebeden razı olsun

??? 2 yıl önce

kader diye bisey var hersey yazilir cizilir bizde hayat sahnesinde bize verilen rolu oynariz fazla soze gerek yok herkese hersey yazilmaz nasipde olmaz senin kaderinde boyleymis boyle yasaman gerekiyormus kimse degistiremez

Orhan0708 2 yıl önce

En büyük pişmanlığın yaşadığın sufli hayat olmalıydı aga... Sanatçı olup insanca yaşayan nice güzel insan da var... Kınamak hakkım değil, sadece bakış açın yanlış ve yine yanlıştasın biladerim...

Mustafa 2 yıl önce

Az iç az.

Toplam 2 beğeni

Mustafa 2 yıl önce

Taşıyan,sanatçımız.Hanii bir türkü var,Kendim ettim kendim buldum.Buraya gelene kadar aklın nerdeydi?Elbette sen alkolü içerken,komalık olurken ben napıyorum,Yüce yaradan bana bir vücut ve sağlıklı organlar vermiş ben bunların kıymetini bilmem lazım demen gerekirdi.Elbette kendi yağınla kavrulacaksın.Bunu sen istedin.Bunları yazmamızın sebebi,aynı kafada olan gençlerimiz varsa kii vardır.İBRET alsınlar,aynı hataya düşmesinler diye yazıyoruz.Senin için yazılacak bir şey yok.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun