Çağlar Ertuğrul'un göndermesine Tamer Karadağlı'dan yanıt!

Geçtiğimiz gün Çağlar Ertuğrul'un ödül aldığı sıralarda bir anda arkasına dönerek "Birisi arkamda mimik yapıyor sandım" demesi magazin dünyasını çalkalamıştı. Tamer Karadağlı'ya gönderme yapılan olayda, Ertuğrul sosyal medya hesabı üzerinden sadece şaka yaptığını dile getirmişti. Tüm bu olanlara Tamer Karadağlı'dan yanıt geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

47.'si düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde bazı çarpıcı anlar yaşandı. Bu anlardan biri de Çağlar Ertuğrul'un; Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın arasında yaşanan olaya gönderme yapması oldu. Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın bir ödül töreninde ilginç anlar yaşamıştı. Yalçın'ın ödül aldığı gecede, ödülünü eline almadan konuşma yapmaya başlaması ve Karadağlı'yı elinde ödülle bekletmesi gündem olmuştu. Oldukça uzun konuşma yapan Yalçın'a belli bir noktada müdahale ederek ödülünü kendisine teslim eden Karadağlı'nın yaptığı hareket çok tartışılmıştı. 

O anlar şöyle gerçekleşti:

Bu olaydan sonra ünlüler dünyasından da konuya dahil olanlar oldu. Çağlar Ertuğrul da Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alırken, o anlara gönderme yaptı. Göndermesinde, konuşma yaptığı sırada bir anda arkasına bakarak "Birisi mimik yapıyor sandım" dediği anlar dikkat çekti. Sosyal medyada oldukça tartışılan bu olay üzerine Ertuğrul bir açıklama yayınlamış ve sadece şaka yaptığını, Tamer Karadağlı'yı sevip saydığını ifade etmişti.

Çağlar ErtuğrulİLİŞKİLİ HABERÇağlar Ertuğrul'un Tamer Karadağlı göndermesi ödül gecesine damga vurdu!

"ESPRİ YAPMIŞ ÇOCUKCAĞIZ" 

Tüm bu olaylar üzerine Tamer Karadağlı'dan da yanıt gecikmedi. Sabah'ta yer alan habere göre Karadağlı konuya ilişkin şunları söyledi:

"Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık sözkonusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum."

BİR YORUM YAPIN 0