Berfu Yenenler ve Pelin Kaya birbirine girdi! Sahte ayakkabı ortalığı karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde 47'incisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül töreninde kırmızı elbisesi ve şık ayakkabısıyla dikkat çeken Berfu Yenenler, moda eleştirmeni Pelin Kaya'nın radarına takıldı. İki ünlü isim sosyal medyada birbirine girdi.

"Moda ve Sosyete" isimli blog sayfasıyla ün kazanan moda eleştirmeni Pelin Kaya, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek Ödül törenini hedef aldı. Ünlü isimlerin tarzlarını masaya yatıran Kaya, Berfu Yenenler'in kıyafetini ve ayakkabılarını beğenmeyince olanlar oldu.

Raşit Bağzıbağlı imzalı kırmızı bir elbise ve gümüş renkli ayakkabılar tercih eden Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile Altın Kelebek Ödül Törenine güzelliğiyle damga vurmuştu. Berfu Yenenlerin ayakkabılarını gören Pelin Kaya, Instagram hesabından Berfu Yenenler'in fotoğrafını paylaşarak "Berfu Yenenler'in Raşit Bağzıbağlı imzalı elbisesi kırmızı halıdan ziyade yazlık bir parti elbisesi. Ayakkabı seçiminde ise dünyayı kasıp kavuran kristalli Mach&Mach ayakkabıların kopyasını tercih etmesi üzücü" ifadelerini kullandı.

Yapılan eleştirilere kayıtsız kalmayan Yenenler ise sosyal medya hesabından Pelin Kaya'ya "Bunu gördüm ve gerçekten çok güldüm. Çok tatlısınız. Ama tabi ki sadece 1 kez giyeceğim bir şeye 25 bin lira vermek istemedim. Tahmin edersiniz ki bir anne olarak kazandığım parayı daha doğru şekilde harcamayı tercih ediyorum. Sanmıyorum ki bu beni kötü ya da kalitesiz yapsın. Zaten her marka her gün çok benzer ürünler üretiyor. Hepimizde kullanıyoruz. Bunda yanlış ne var çözemedim." şeklinde yanıt verdi.

Tartışma devam ederken Pelin Kaya, şu ifadeleri kullandı:

"O 'bir ürün' dediğiniz şeye tasarım denir. İçinde yaratıcılık ve emek barındırır ve sanatın da ta kendisidir. Bu naifliğinizi gençliğinize veriyorum."

Berfu Yenenler'in kırmızı elbisesini tasarlayan ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tartışmayı noktaladı.

Başkan Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından duyurdu! Ayasofya'nın bekçisi kayıp

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından duyurdu! Ayasofya'nın bekçisi kayıp
Alina Boz çocukluk fotoğrafının birebir aynısını çekildi! Hiç değişmemiş...

İLİŞKİLİ HABER

Alina Boz çocukluk fotoğrafının birebir aynısını çekildi! Hiç değişmemiş...
Bir zamanlar çam sakızı, çoban armağanıydı, şimdi kilosu 3 bin 500 lira

İLİŞKİLİ HABER

Bir zamanlar çam sakızı, çoban armağanıydı, şimdi kilosu 3 bin 500 lira
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0