Başkan Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından duyurdu! Ayasofya'nın bekçisi kayıp

Yaklaşık 16 aydır Ayasofya'nın bekçiliğini yapan Ankara kedisi Kılıç kayboldu. Ankara kedisi Kılıç’ın kaybolduğunu Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyurdu.

16 aydır Ayasofya'da yaşayan Ankara kedisi Kılıç'tan önceki gün üzücü haber geldi. Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabından Kılıç'ın kaybolduğunu duyurdu.

ayasofyanın bekçisi kayıp

ayasofyanın bekçisi kayıp

Ankara kedisi 'Kılıç', Ayasofya'nın ibadete açılmasının ardından Ankara'nın Pursaklar Belediyesi tarafından İstanbul'a getirilmişti. 1994 yılında Ayasofya'da doğan ve tüm hayatını burada geçiren dünyaca ünlü Kedi Gli, Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesinden birkaç ay sonra ölmüştü. Ayasofya'nın yeni fenomeni Kılıç olmuştu.

16 aydır Ayasofya'da yaşayan Kılıç'tan önceki gün üzücü Haber geldi. Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabından Kılıç'ın kaybolduğunu duyurdu. Endişeli ve üzüntülü olduğunu dile getiren Çetin, "18 Ağustos 2020 tarihinde Ankara Pursaklar'dan Ayasofya Camisi'ne götürdüğümüz ve kısa sürede ziyaretçilerin sevgisini kazanarak ilgi odağı haline gelen sevimli Ankara kedimiz Kılıç kaybolmuştur. Görenlerin, bilgisi olanların lütfen ama lütfen bizimle irtibata geçmesini önemle rica ediyoruz" dedi.

Alina Boz çocukluk fotoğrafının birebir aynısını çekildi! Hiç değişmemiş...

İLİŞKİLİ HABER

Alina Boz çocukluk fotoğrafının birebir aynısını çekildi! Hiç değişmemiş...
Berfu Yenenler ve Pelin Kaya birbirine girdi! Sahte ayakkabı ortalığı karıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler ve Pelin Kaya birbirine girdi! Sahte ayakkabı ortalığı karıştırdı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Kimkio 2 yıl önce

Camiye kedi getirmek nedir ya. Ne şuursuzluk, bir de üzüldük diyor kaybolduguna. Kediyi sokağa bırakacağına onu sahiplenip bakman gerekiyordu. Ayasofya'nın kediye değil mümine ihtiyacı var.

Toplam 4 beğeni

ahmet 2 yıl önce

insan kalabaligindan kacmistir napsin

deniz 2 yıl önce

16 yıl kedi ömrü için uzun bir süre kediler öleceğine yakın kaybolurlar o yüzden kayıp olmuştur....