MasterChef'te gerilim yükseldi! Sergen ve Görkem kavgası...

Büyük bir ilgiyle takip edilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de son 9 yarışmacı kalmışken, gerilim de bir o kadar yükseldi. Yedeklerden son anda yarışmaya yeniden dahil olan Görkem ile Sergen arasında yaşanan kavga yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Kavga şimdiden büyük yankı uyandırdı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

MasterChef Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak olan bölümüne ait yayınlanan fragmanda, en dikkat çeken nokta yarışmacıların oldukça gergin olması oldu. Bu gerginliğin ortasında yarışmacılardan Sergen ile Görkem'in aşırı yükselmesi ise büyük merak uyandırdı. İkilinin kavgasının sebebi oldukça merak edildi. 

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini yaptığı Masterchef Türkiye, bu akşam 130. bölümüyle ekrana gelecek. Dokunulmazlık oyunu için mücadele edecek olan iki takım, birbirini görmeden yemek yapmaya çalışacak.

SERGEN VE GÖRKEM BİRBİRİNE GİRDİ

Yeni bölüm fragmanında mavi takımda yer alan Görkem ve Sergen'in tartışma yaşadığı görüldü. Görkem'in kendisine "Karıştırıyorum kardeşim" diye tepki göstermesine sinirlenen Sergen, "Bu mafya ayaklarını bırak" diyerek karşılık verdi. 

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya ve Dilara Başaran'ın bağı şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya ve Dilara Başaran'ın bağı şaşırttı!
MasterChef'te Burcu ve Dilara birbirlerine girdi!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te Burcu ve Dilara birbirlerine girdi!

BİR YORUM YAPIN 0