MasterChef'te Burcu ve Dilara birbirlerine girdi!

İlgiyle takip edilen MasterChef 2021'in son yayınlanan bölümünde Burcu ve Dilara birbirine girdi. Birbirlerinden haz etmediklerini her fırsatta belirten ikilinin arasında ipler koptu.

133. bölümüyle izleyici karşısına çıkan MasterChef'te kaptanlık oyunu oynandı. Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın üstlendiği yarışmada; mavi takım kaptanı olmak isteyen son sekiz yarışmacı mutfağa girdi. Güveç yapmaları istenen yarışmacılar, en lezzetli yemeği yapmak için canla başla mücadele etti. Gün sonunda Hasan, Tahsin, Burcu ve Sergen öne çıkan isimler olurken; mavi takım kaptanı Burcu oldu.

Burcu, kırmızı takım kaptanını seçmeden önce şu şekilde bir açıklama yaptı:

"Bu konuda susmak için bayağıdır elimden geleni yapıyorum ama doğrular ve yanlışlar olduğunda da asla susmam. Bazı şeyler görüyorum çok uzun zamandır farkındayım. Bazı şeyler yaşıyorum görmezlikten geliyorum. İlk günden beri Dilara'nın kafasında benim onu kaptan yapacağım gibi bir fikir var. Nasıl olduğunu anlamadım ama o zaman da kafamda hiç öyle bir şey yoktu."

Ardından sözlerine devam eden Burcu, bir kadın olarak az kişi de olsalar yarışmaya devam etmenin gururunu yaşadığını söylerken, bunu çok dillendirmediğini ve özde göstermek istediğini açıkladı ve şöyle dedi:

"Dilara bu konuyu ballandıra ballandıra anlatmasına rağmen, ben dokunulmazlık aldığımda beni tebrik edemeyecek kadar nezaketsizdi. Ne zaman kazansam her aşamada gözünde ve bedeninde hırs ve ihtiras görüyorum. Benden ona bir abla tavsiyesi, "hırs güzel bir şeydir ama bunu azimle törpülemek gerekir. Yoksa hırs başarının önüne geçer." O yüzden Dilara'yı ne burada ne de başka bir yerde rakip görmüyorum ve kaptan olarak seçmiyorum."

"SENİN ABLA TAVSİYELERİNE İHTİYACIM YOK"

Burcu'ya cevap veren Dilara ise şu şekilde karşılık verdi:

"Beni rakip görüp görmemen umrumda bile değil. Senin abla tavsiyelerine ihtiyacım yok. Senin bu yaşında neler yaptığını, neler konuştuğunu hepsini tek tek biliyorum. İnsanların arkasında konuşup, yüzlerine gülüyorsun. Sabahtan beri yan tezgahımda 'şeytanlar etrafımda, şeytanların nazarı değdi' dedin. Bana laf atıp duruyorsun, sesimi çıkarmıyorum."

"SEN ŞEYTAN DEĞİL YILANSIN DİLARA"

Bunun üzerine çok sinirlenen Burcu, "Sen şeytan değilsin Dilara, sen bir yılansın" deyince şefler, tartışmaya müdahale etti. Somer Şef, "Arkadaşlar lütfen birbirinize daha sonra pişman olacağınız şeyler söylemeyin. Laflarımıza dikkat edelim" ifadelerini kullandı.

Gerginliğin ardından Eren'i kırmızı takım kaptanı olarak seçen Burcu, takımını kurdu. Mavi takım; Araz, Hasan, Mert ve Burcu'dan oluşurken; Eren'in kaptan olduğu kırmızı takımda; Sergen, Tahsin ve Dilara yer aldı.

ŞEFLERDEN İKİNCİ MÜDAHALE

Takımlar seçildiği sırada Dilara'nin "Yalancı ve psikopat" dediğini duyan Burcu, şeflere dönerek durumu izah etti. Bunun üzerine ikinci kez müdahale eden şeflerden Mehmet Yalçınkaya, Burcu'ya "Önüne dön" diyen Dilara'ya "Kızım yeter artık. Ya bu sohbeti kesin ya da başka şeyler konuşalım" diye uyarıda bulundu.

MasterChef'te gerilim yükseldi! Sergen ve Görkem kavgası...

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te gerilim yükseldi! Sergen ve Görkem kavgası...
MasterChef'te kim elendi? 12 Aralık MasterChef elenen isim

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te kim elendi? 12 Aralık MasterChef elenen isim
Berfin Özet asitle yüzüne kezzap atan saldırganla evlendi! Babası ilk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Berfin Özet asitle yüzüne kezzap atan saldırganla evlendi! Babası ilk kez konuştu
MasterChef Sergen'in sağlık durumu nasıl? Diskalifiye mi edilecek?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Sergen'in sağlık durumu nasıl? Diskalifiye mi edilecek?

BİR YORUM YAPIN 1

GERÇEK 2 yıl önce

BURCU cocukluğunu yaşayamamış çok kişilikli dengesiz bencil kendini beğenmiş ukala bir kadın bu yaşta hala kendini ilkokula giden kızlar gibi zannediyor ergenlikten çıkamamış

Toplam 1 beğeni