Berfin Özet asitle yüzüne kezzap atan saldırganla evlendi! Babası ilk kez konuştu

Hatay İskenderun'da yaşayan Berfin Özek, 2 yıl önce yüzüne kezzap atan ve 13 buçuk yıl hapis cezasına çarptırılan Casim Ozan Çeltik'le nikah masasına oturdu. Bu nikahı sosyal medyadan öğrenen babası isyan etti.

Kızının canice saldırıya uğradığını söyleyen baba Yaşar Özerk, nikaha karşı çıktı. Tepkisini de şu sözlerle ifade etti:

"Bunu nasıl yapar? Onu öldürmek isteyen adamla nasıl evlenir. Ben babası olarak sosyal medyadan öğrendim nikâhı. Günlerce hastanede yattı. Aylarca ağladım, gözyaşı döktüm. Onaylamıyorum. Nasıl yapar bunu."

YÜZÜNE KEZZAP DÖKEN ADAMLA EVLENDİ!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan Berfin Özek 2019'da bir süre önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik’in asitli saldırısına uğramıştı. Yüzünde yanık oluşan Özek, yanık ünitesinde tedavi olsa da yüzünde ağır yanık izleri kalmıştı. Yaşadığı saldırının ardından sağ gözü görme yetisini kaybeden Özek'in göz kapakları ve dudağına estetik operasyon yapılmıştı.

Tutuklanan Casim Ozan Çeltik 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılsa da Berfin Özek saldırganı affetti ve şikayetini geri çekti. Son duruşmada tahliye olan Çeltik ve Berfin Özek geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturma kararı aldı.

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan olay akıllara ünlü şarkıcı Bergen'in yüzünün asitle yakılmasını getirdi. 

MasterChef'te Burcu ve Dilara birbirlerine girdi!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te Burcu ve Dilara birbirlerine girdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0