Merhum Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'dan şaşırtan açıklama: 'Ali'yi babasıyla mukayese ettiler'

"Fatih Altaylı ile Bire Bir" programına konuk olan Merhum Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türk Sineması'nın efsane ismi Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, Bloomberg HT'de çarşamba akşamları ekrana gelen "Fatih Altaylı ile Bire Bir" programının konuğu oldu. Sunal merhum eşi ve çocukları Ali Sunal ve Ezo Sunal ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

"ALİ'Yİ BABASIYLA MUKAYESE ETTİLER"

Sözlerine çocukları Ali Sunal ve Ezo Sunal ile başlayan Gül Sunal, "Bir çocuğa böyle ol, şöyle ol nasihatlar işe yaramıyor. Bunun en güzelini Kemal yaptı. 50 yaşından sonra üniversite bitirdi, bir de yüksek lisans yaptı. Bizim çocuklarımıza 'okuyun, şunu yapın' demedi. Ali çok esprili bir çocuk ama çocuğun önünü kestiler sanki, hep babasıyla karşılaştırdılar. Mukayese etmemek lazım. Kemal'in vefatından sonra 'tüh tüh, vah vah' deyip yaşayacağıma bir şeyler yapmam lazım.' dedim." ifadelerini kullandı.

Bir dönem stand-up yapan Gül Sunal, bu yolculuğunun nasıl başladığını anlattı. Sunal, "Ezo'ya sürpriz bir doğum günü yaptık. Ezo'nun çok sevdiği Cahit Berkay, Haldun Dormen, Orhan Topçuoğlu ve Erdil Yaşaroğlu gibi isimler geldi. Çok mutlu oldu. Coştu herkes. Ben de bir şeyler çıkıp anlattım. Gecenin sonunda Cahit dedi ki; sen bunu devam ettirmelisin. Sonra karar verdim, 2 ay içinde hazırlandım sahne aldım." diye konuştu.

Leonardo DiCaprio hayranları ekran başına kilitlendi! Milyoner'de Hollywood rüzgarı...

İLİŞKİLİ HABER

Leonardo DiCaprio hayranları ekran başına kilitlendi! Milyoner'de Hollywood rüzgarı...
Gülşah Saraçoğlu'ndan tepki çeken açıklama: '50’ye yakın gerçek kürküm var'

İLİŞKİLİ HABER

Gülşah Saraçoğlu'ndan tepki çeken açıklama: '50’ye yakın gerçek kürküm var'
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0