Gülşah Saraçoğlu'ndan tepki çeken açıklama: '50’ye yakın gerçek kürküm var'

Modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan son dönemde gerçek kürk ile ilgili gündeme gelen haberlerden sonra tepki çeken açıklamada bulundu.

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu 2. Sayfa programına konuk oldu. Daha önce yaptığı ‘Kürk’ açıklamalarıyla tepki çeken Saraçoğlu, sözlerinin arkasında olduğunu yeniledi.

Kürk sevgisinden vazgeçmediğini belirten ünlü modacı şu ifadeleri kullandı:

“Ben orijinal kürk seviyorum. Orijinal giyip de ‘ben orijinal kürk giymiyorum’ diyen insanlar daha sahte geliyor bana. Ben giyiyorum, seviyorum ciddi de bir koleksiyonum var.

Hayvanlara yapılan eziyetlere hiç girmiyorum, bakmıyorum da… Ben kürk giyiyorsam da orijinal kürk gidiyorum. Sanatçılardan da giyenler var ama ‘giymiyoruz’ diyorlar… O zaman kimse ette yemesin, deri de giymesin… Bülent Ersoy ve benim dışında kimse kürk giydiğini kabul etmiyor.

50’ye yakın kürk montum var. Bu zamana kadar kürk giyiyorum diye başıma bir şey gelmedi.

Bu konu ile alakalı beni çok linç ettiler. Gelen hiçbir eleştiriye aldırmam, umurumda bile olmaz. Ben hiçbir şeyi gizlemiyorum giyiyorsam inkar etmiyorum. Dünyada da çok fazla giyilen bir şey…”

"VİDEOLAR FİKRİMİ DEĞİŞTİRMEZ"

Hayvanlara yapılan zulüm videolarını hiç izlemediğini söyleyen Saraçoğlu, "O videoları izlemiyorum, kürkleri seviyorum. O videoları izlesem de fikrim değişmez." şeklinde konuştu.

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü aldattığını itiraf etti! 'Evet ihanet ettim'

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü aldattığını itiraf etti! 'Evet ihanet ettim'
Merhum Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'dan şaşırtan açıklama: 'Ali'yi babasıyla mukayese ettiler'

İLİŞKİLİ HABER

Merhum Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'dan şaşırtan açıklama: 'Ali'yi babasıyla mukayese ettiler'
Enis Arıkan'dan 'Ben doğal güzelim' çıkışı! Sosyal medyada olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan'dan 'Ben doğal güzelim' çıkışı! Sosyal medyada olay oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Maruf 2 yıl önce

Davul gibi olmuş. Her yanı gerçek deri.

kemal 2 yıl önce

ilk insanlar yokluktan hayvan derisini kıyafet yapıyormuş şu an senin hayvan derisine ihtiyacınmı var et ihtiyaçtır onun için kullanılan hayvanların derisini kullanmakta doğaldır ama kürk sizin gibi zengin parasını nereye harcayacağını şaşırmış vicdanını yitirmiş şımarık zenginler için hayvanların katledilmesi demek sırf bu sebeple nesli tükenmek üzere olan hayvanlar var sizinde nesliniz tükenecek birgün zaten iki kişi saymışsın bişey kalmamış

Toplam 1 beğeni