Enis Arıkan'dan 'Ben doğal güzelim' çıkışı! Sosyal medyada olay oldu

Ünlü fenomen Enis Arıkan, kendisinin yıllar önceki haliyle şimdiki halini kıyaslayan bir takipçisine verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

"Jet Sosyete", "Kocan Kadar Konuş" ve "Hayat Ağacı" gibi projelerde rol alan Enis Arıkan sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında yerini alıyor. Kullanıcıların kendisiyle ilgili yorumlarına yanıt vermeyi de ihmal etmeyen Arıkan, bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi.

 

Ünlü oyuncu, kendisinin şimdiki haliyle yıllar önceki halini kıyaslayan bir takipçisinin gönderisini Instagram'dan yayınladı. Yıllar içindeki değişimine dikkat çekilen paylaşıma esprili bir yanıt veren Enis Arıkan, "Beni yok edemeyeceksiniz. Ben doğal güzelim." ifadelerini kullandı. Paylaşıma yakın dostu Ezgi Mola'nın etiketlenmesine de kayıtsız kalmayan Arıkan, "Bir de Ezgi Mola güzelliği ne alaka?" yorumunda bulundu.

ESTETİKLERİNİ SIRALADI

Daha önce birçok kez operasyon geçirdiğini ifade eden Enis Arıkan, ardından, "Sadece saçımda biraz ek var, gözaltı dolgum var, burun dolgum var, botoksum var, biraz da liposuction var. Kısacası doğalım, iftira atmayın artık." şeklinde açıklama yaparak, estetiklerini sıraladı.

"MİNİK MİNİK YAPTIRIYORUM"

Hakkında bilinmeyenlerini anlatan oyuncu, "Her yerimde estetik var, minik minik yaptırıyorum. Botoks değil, ışık dolgusu yaptırdım. Saçlarım vardı ama azdı. Sonra saç ektirdim. Daha sonra dizi için saçıma protez taktılar ve bir daha kendi saçımı kullanmak istemedim." diye konuşmuştu.

Gülşah Saraçoğlu'ndan tepki çeken açıklama: '50’ye yakın gerçek kürküm var'

İLİŞKİLİ HABER

Gülşah Saraçoğlu'ndan tepki çeken açıklama: '50’ye yakın gerçek kürküm var'
Eser Yenenler ve Berfu Yenenler dördüncü senelerini kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler dördüncü senelerini kutladı
Belediyeden davet okuldan ret! Sefo'nun konseri iptal olunca çocuklar yıkıldı

İLİŞKİLİ HABER

Belediyeden davet okuldan ret! Sefo'nun konseri iptal olunca çocuklar yıkıldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0