Kenan İmirzalıoğlu öyle bir gafa imza attı ki! Arif Şentürk şaşkına döndü

Kenan İmirzalıoğlu, sunucusu olduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında büyük bir gafa imza attı. Ünlü oyuncu türkücü Arif Şentürk hakkında sorulan sorudan sonra "Çocukluğumda dinlerdim, rahmetli oldu. Nur içinde yatsın" şeklinde ifadeler kullandı. Bu durum üzerine Arif Şentürk TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak duygularını ifade etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Atv ekranlarında yayınlanan ve yılların efsane bilgi yarışması olan 'Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç bir olay yaşandı. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı yarışmada türkücü Arif Şentürk hakkında bir soru çıktı. Yarışmanın cevabını bilemediği soruda, Kenan İmirzalıoğlu'nun usta türkücü hakkında "Rahmetli olan sanatçımızdan dinledik. Bana da nostalji yaptırdı. Arif Şentürk nur içinde yatsın. Vefat edeli de bayağı oldu. Çocukluğumda radyodan dinlerdim." ifadelerini kullandı.

ARİF ŞENTÜRK'TEN YANIT GELDİ

Şentürk, sabaha kadar telefonunun susmadığını ve kendisinden 'öldü' diye bahsedilince sıkıntıdan sabaha kadar uyuyamadığını söyledi. Başına gelenlerden bahseden Arif Şentürk, şunları söyledi:

"Akşam böyle uzanmıştım, izlerim Kim Milyoner Olmak İster'i. Benim türkümün sözleri yazıldığını görünce heyecanlandım bakalım bilebilecek mi soruyu diye. Bekledim, çocuk bilemedi. Kenan 'Rahmetli sanatçı' deyince ben çok kötü oldum."

İMİRZALIOĞLU ARAYARAK ÖZÜR DİLEDİ

Kenan İmirzalıoğlu'nu sevdiğini ifade eden Şentürk, "Sabaha kadar telefonum çaldı. Sosyal medyada yapılan yorumları da gördüm. En son dün Kenan aradı beni, özür diledi. Bana getirilen metin buydu dedi. Sana karşı mahcup oldum." dedi.

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü aldattığını itiraf etti! 'Evet ihanet ettim'

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü aldattığını itiraf etti! 'Evet ihanet ettim'
Ünlü oyuncu Nick Cannon 5 aylık bebeğini kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Nick Cannon 5 aylık bebeğini kaybetti

BİR YORUM YAPIN 4

Erğ 2 yıl önce

Çok sevdiğimiz sanatçı ölmeden rahmet okumuşlar, Allah hayırli ömürler versin. Dünyadayken rahmet okunduysa, öldüyen ne rahmet okunur gerisini sen hesapla,

karaburun 2 yıl önce

zaten ölmeyecek mi ki ne var bunda artık gerçek hayat için çalışması lazım bu dünya yalan dolan eğlenceden ibarettir.

ayşe 2 yıl önce

neden rahmet okumak sırf vefat etmiş kişiye edilen dua gibi algılanır ki? yaşayanın Allah ın rahmetine ihtiyacı yok mu!!!! Rabbim Ümmedi Muhammede Rahmetiyle muamele edip cennet ehli eylesin inşallah.

Toplam 1 beğeni

hüseyin 2 yıl önce

arif abi alınacak birşey yok allah uzun ömür versin kenan kardeşim bir an öyle hatıladı