Ünlü oyuncu Nick Cannon 5 aylık bebeğini kaybetti

Oyuncu ve sunucu Nick Cannon, beş ay önce dünyaya gelen oğlunun, hızlı gelişen beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

41 yaşındaki oyuncu ve sunucu Nick Cannon'ın model Alyssa Scott ile evliliğinden dünyaya gelen 5 aylık oğlu Zen yaşamını yitirdi.

Cannon, hayatının bu en acı deneyimini "The Nick Cannon Show" adlı programında seyircisiyle paylaştı. O anlarda gözyaşlarına hakim olamayan Nick Cannon, oğlu Zen'in sağlığının henüz iki aylıkken ters gitmeye başladığını, bu süreçte bebeğinin kafasının normalden daha büyük görünmeye başladığını söyledi.

Cannon, daha sonra bebeğinin öksürmeye başladığını ve nefes almayla ilgili sorunlar yaşadığını belirtti.

 

Kenan İmirzalıoğlu öyle bir gafa imza attı ki! Arif Şentürk şaşkına döndü

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu öyle bir gafa imza attı ki! Arif Şentürk şaşkına döndü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0