Dilşad Şimşek rotasını Norveç'e çevirdi!

Ünlü oyuncu Dilşad Şimşek, uluslararası bir projede yer almak için Norveç'e yerleşme kararı aldı.

"Kertenkele", "Öldür Beni Sevgilim", "Sana Bir Sır Vereceğim" gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu Dilşad Şimşek, rotasını Norveç'e çevirdi. Norveç doğumlu olan ünlü oyuncu, İskandinav sektörünün önemli yönetmenlerinden biri olan Per Olav Sorensen'in sahibi olduğu The Global Ensemble ajansına bağlı olarak çalışıyor.

Yaklaşık 10 gündür Oslo'da olan güzel oyuncu, uluslararası bir projede yer almak istediğini ifade etti. Norveç'te huzurlu olduğunu vurgulayan Şimşek, "Güzel bir projede yer alacağım. Eğer olursa uzun bir süre burada kalacağım. Ancak, Türkiye'den de teklif gelirse dönebilirim. Sonuçta Türkiye ile Norveç arası 3 saat. Ama burada çok huzurluyum. Daha önce de yaşadığım bir yer. Korna sesi yok, insanlar birbirlerine gülümsüyor" dedi.

Burak Özçivit reklam çekiminden bir kare paylaştı! Rekor beğeni...

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit reklam çekiminden bir kare paylaştı! Rekor beğeni...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0