Derya Baykal torunu Pera'yı paylaştı! Rekor beğeni geldi

Usta oyuncu Derya Baykal’ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy 3 ay önce anne olmuştu. Derya Baykal torununu paylaştı. İşte Derya Baykal, güzeller güzeli torunu...

Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy, 2018 yılında film ve dizi müzikleri ile adından söz ettiren müzik direktörü Cem Öget ile hayatını birleştirdi. Ünlü çift, bu evliliğini geçtiğimiz aylarda bir de bebekle taçlandırdı.

Sosyal medyayı sık kullanan Müjgan Ferhan Şensoy, kızıyla sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Ancak bu kez usta oyuncu Derya Baykal torununun fotoğrafını paylaştı.

Derya Baykal, 3 aylık torunu Pera'nın fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Takipçiler, Pera Öget'i beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

"İLK KIRK GÜNÜN BİR KERAMETİ VARMIŞ"

Birkaç hafta önce hastane çıkışı gazetecilerin yakaladığı Şensoy, Anneliği bebeğin kırkından sonra anlamaya başladığını ifade ederek, "O yorgunlukta anneliği pek anlamadım. Bu ilk kırk günün bir kerameti varmış. Kırktan sonra kendime gelmeye başladım. İkimiz de iyiyiz çok şükür" diye konuşmuştu.

Sunucu Ali Kırca'nın evine gündüz vakti hırsız girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Ali Kırca'nın evine gündüz vakti hırsız girdi!
Perihan Savaş dördüncü doz koronavirüs aşısını oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Perihan Savaş dördüncü doz koronavirüs aşısını oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0