6 milyon TL'lik arabasını paylaşan Ebru Polat bin pişman!

Geçtiğimiz gün canlı yayında gülük 40 bin TL kazandığını söyleyen Ebru Polat, yeni bir cip aldı. Yeni oyuncağının fiyatını duyanlar şaştı kaldı. Polat, daha sonra aldığı eleştiriler nedeniyle açıklama yapmak zorunda kaldı.

Gittiği mekanda kendisinin güzel karşılandığı anları paylaşırken arada 6 milyon TL'ye aldığı yeni arabasının reklamını yapan Ebru Polat, eleştirilere maruz kaldı. Katıldığı bir televizyon programında şu açıklamayı yaptı:

"Bin pişman oldum arabayı paylaştığıma. Bir yere gittiğinizde sizinle çok iyi ilgilenirlerse hep çekip, sosyal medyaya atma ihtiyacı duyuyorsunuz. O anda çok mutluydum ve paylaştım... Çalıştığım işte bile çok düşmanım oldu, panik oldum. Yorumculuk yaptığım programın kulisinde 'biz de özel şoför ve araba istiyoruz' diye herkes birbirine girdi. İnsanlar bir değişik olmuş... 40 yılda bir araba paylaşmışım. Millete nispet amaçlı değil, teşekkür amaçlı paylaştım. Bir sevinç, coşku var orada. Gösteriş yapanlara kızıyorum. Ben hayatta parasını gösteren, hava atan bir insan değilim. Böyle şeyleri hiç sevmem."

38 yaşındaki Ebru Polat, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimlerden biridir. Şarkıcı Polat geçtiğimiz gün aylık kazancının 40 bin TL olduğunu söylemişti.

ebru polat aylık 40 bin tl kazanıyor

ebru polat aylık 40 bin tl kazanıyor

Kazancından  sürekli kendine hediye aldığını söyleyen Polat, bu kez aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı. 6 milyon TL'ye cip alan şarkıcı, cipini İstanbul trafiğinde test etti.

ebru polatın yeni cipi

ebru polatın yeni cipi

Halil Ergün dede rolü ile setlere geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Halil Ergün dede rolü ile setlere geri dönüyor

BİR YORUM YAPIN 3

ramazan 2 yıl önce

30 yıl sonra ünlü sanatçı kendi başına kulübede garibanlıktan ölüyor komşuları bakıyor haberleri çıkar..

... 2 yıl önce

Ya topçu ya popçu ya da oyuncu mu olsun bu millet?

osmanlı 2 yıl önce

sosyal medya maymunları.maalesef gariban müslümanlar eve ekmek getirme derdinde iken vatanından kopurulup çadırlarda konaklıyorken bu millete zerre faydası olmayıp resmen kıyameti çağıran işlerle meşgul olanların böyle hava tava yapmak için haber olması ve prim verilmesi millet olarak şükürsüz şımarık gazabı hak eden bir toplum olduğumuzu gösteriyor.