Damla Ersubaşı'ndan şaşırtan itiraf! 'Keşke 23 yaşında evlenmeseydim'

Geçtiğimiz yıl Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini şiddet ve ihanet sebebiyle sonlandırma kararı alan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde Barış Muslu'nun sunduğu TV 100'de yayınlanan Beyin Dedektifi programına katıldı. Eski eşi hakkında konuşan ünlü oyuncu "Keşke 23 yaşında evlenmeseydim." şeklinde itirafta bulundu.

Mustafa Can Keser ile yaşadığı çalkantılı evlilikle gündemden düşmeyen oyuncu Damla Ersubaşı, önceki günlerde Barış Muslu'nun sunduğu TV 100'de yayınlanan Beyin Dedektifi programına konuk oldu. 

Barış Muslu ve Damla Ersubaşı

Barış Muslu ve Damla Ersubaşı

"KEŞKE 23 YAŞINDA EVLENMESEYDİM!"

Oyunculuk kariyeri ve özel yaşantısı hakkında açıklamalarda bulunan Ersubaşı, "Hayatınızda şu olayı yaşamasaydım dediğiniz bir olay var mı?" sorusuna verdiği yanıtla hayranlarını şaşırttı. Eski eşinden bahseden ünlü oyuncu "Eski eşim sinirli bir insandı. Kavgalarımız hayatta unutamadığım anlardı. 23 yaşında evlendim. Keşke 23 yaşında evlenmeseydim. Mesela kızım 23 yaşında evlenmek istediğini söylese daha küçüksün erken diye uyarırdım" şeklinde yanıt verdi.

Damla Ersubaşı

Damla Ersubaşı

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Sihirli Annem dizisinde oynadığı "Tuğçe" karakteriyle büyük bir üne kavuşan Damla Ersubaşı 2016 yılında nikah masasına oturduğu Mustafa Can Keser ile şiddet ve ihanet iddiaları sebebiyle 2020 yılında ayrılma kararı almıştı.

 Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser

Eski eşiyle yeniden bir yola girdiğini söyleyen Ersubaşı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Mustafa'nın özellikle öfke kontrolünü fark etmesi ve düzeltmek için elinden geleni yapması sevgimi de, saygımı da arttırdı. Hayatta her şey olabilir ve kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz" ifadelerini kullanmıştı.

 Damla Ersubaşı eski eşinin evlilik teklifine evet demişti

Damla Ersubaşı eski eşinin evlilik teklifine evet demişti

Yakın zamanda evlenmeleri beklenen çiftten kötü haber geldi. Ünlü oyuncu eski eşiyle birlikte çekildiği tüm fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırdı. Ersubaşı'nın bu hamlesi takipçileri tarafından "Yine ayrıldılar" şeklinde yorumlandı.

 Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser ayrıldı mı?

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser ayrıldı mı?

ESKİ EŞİNİN EVLENME TEKLİFİNİ KABUL ETTİ!

Geçtiğimiz günlerde eşini affettiğini söyleyen Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını şoke etti.

Instagram hesabından elinde tektaş bir yüzükle paylaşım yapan ünlü oyuncu, eski eşinin tekrar evlenme teklifini ettiğini duyurdu. Paylaşımına "Evett!! Evettt! Tekrardan evet!!" yazan Ersubaşı, müjdeli haberi hayranlarıyla paylaştı.

"İNSANLARIN BU KADAR KİN DOLMASINI ANLAMIYORUM!"

Keser ile birlikteliklerine yeni bir şans verdiğini duyuran oyuncu, daha önce de katıldığı bir programda gelen tepkilere yanıt vermişti. 

"MUSTAFA BENİ DÖVDÜ DEMEDİM!"

2.Sayfa programına katılan ünlü oyuncu iki çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile barışması hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir hata tek taraflı değil, onun da mutsuz olduğu konular vardı benimle ilgili benim de mutsuz olduğum durumlar vardı. Bu bilinçli bir barışma olmadı, kendiliğinden oldu. Bir terapiye gitmeye başladık ikimize de çok iyi geldi. Hatalarımızı gördük. Biz karşılıklı konuşamıyormuşuz onu anladık. Mustafa sinirliydi, fevriydi. Sinirini belki benimle konuşmayarak, surat asarak yansıtıyordu. Terapiden sonra Mustafa değişti. Terapide her şey ile yüzleşiyorsunuz, çiftlere kesinlikle öneriyorum. Ben hayatımda kimseye kin tutmadım, insanlar neden bu kadar kin duyarak yaşıyor çok şaşırıyorum. Hiçbir zaman 'Mustafa beni dövdü, şiddet uyguladı' demedim. Bunlar yazıldı ama ben hiçbir zaman böyle bir iddiada bulunmadım. İnsanların bu kadar kin dolmasını anlamıyorum."

"BİRLİKTE TEKRAR BİR YOLA ÇIKTIK"

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 yılında nikah masasına oturduğu Mustafa Can Keser ile 2020 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Zeynep ve Zehra adında iki kızları olan ünlü çift, "İhanet" ve "şiddet" iddiaları sebebiyle yollarını ayırma kararı almıştı.

"BİZ MUTLU OLMAYI SEÇTİK!"

Ancak ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak eski eşiyle barıştığını açıkladı. Keser ile birlikteliklerine yeni bir şans verdiğini duyuran Ersubaşı, yayınladığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

"Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik. Hiçbir hata ve yanlış tek taraflı değildir, payları değişir. Anlaşamadığımız, ortak noktaya varamadığımız konular oldu. Bizim Mustafa ile en büyük ve hatta şu anda baktığımda tek sorunumuz Mustafa'nın öfkesi ve siniriymiş. Bazı şeylerin gerçeği yansıtmadığını her zaman söylemiştim. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Mustafa'nın özellikle öfke kontrolünü fark etmesi ve düzeltmek için elinden geleni yapması sevgimi de, saygımı da arttırdı. Hayatta her şey olabilir ve kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz. Yaşandı ve bitti... Sizden tek ricam her fikre, her düşünceye insanın saygım var. Sadece lütfen bunu kimseyi kırmadan, üzmeden yapalım. Olur mu? Üslup her şeydir..."

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi aranıyordu! Yağmur Sarnıç’la ilgili flaş gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi aranıyordu! Yağmur Sarnıç’la ilgili flaş gelişme!
The Wanted grubunun solisti Tom Parker hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

The Wanted grubunun solisti Tom Parker hayatını kaybetti!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

Hakan Yılmaz 2 yıl önce

Ya kardeşim eşlerden denklik olmalı. Adam bildiğin çam yarması kız minyon, nazik bir yaratık. Şaka gibi. Para içinse yazıklar olsun. Aşk ise eğer tövbe tövbe demekten başka birşey gelmez elden

Yediemirler 2 yıl önce

Haydi Musto kaldığın yerden devam....Hala akıllanmamış bu kadın.

Ertuğrul 2 yıl önce

23 yaşında evlendin diye başkaları sizin kaderini yaşamak zorunda değil ki. Niye 23 yaşında evlenme diye söylersiniz? Siz kötü bir evlilik geçirmiş olabilirsiniz fakat her evlilik öyle değil Damla Hanım.

kaman 2 yıl önce

Şu adamdaki tipe baksana piskopat gibi eee sende onun parayı görünce evlendin sonun bu

Toplam 1 beğeni

Yorumcu 2 yıl önce

Adamı balon gibi şişirmişin patlar tabi

Yorumların Tümünü Okuyun