The Wanted grubunun solisti Tom Parker hayatını kaybetti!

2020 yılında kendisine beyin tümörü teşhisi konulduğunu açıklayan Britanyalı müzik grubu Wanted'ın solistlerinden Tom Parker'dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Bir süredir tedavi olan ünlü şarkıcının hayatını kaybettiğini eşi sosyal medya hesabından duyurdu.

"Glad You Came", "Chasing The Sun" ve "I Found You" gibi parçalarla bir döneme damga vuran ünlü Britanyalı müzik grubu The Wanted'ın solistlerinden Tom Parker'dan acı haber geldi. 

The Wanted grubu

The Wanted grubu

Eşi Kelsey ikinci çocuklarına hamileyken beyninde tümör olduğunu öğrenen ünlü şarkıcı, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Doktorların tümörü almanın imkansız olduğunu söylemesinin ardından tedavi olmasına rağmen 33 yaşında yaşama gözlerini yumdu. 

Tom Parker

Tom Parker

"SENİNLE SONSUZA KADAR GURUR DUYACAĞIM"

Acı haberi ünlü şarkıcının eşi sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Tom'u bugün erken saatlerde, tüm ailesi yanındayken kaybettik. Kalplerimiz kırık. Tom bizim dünyamızın merkezindeydi, onsuz bir hayatı hayal bile edemiyoruz. Onun bulaşıcı gülümsemesini, enerjisini hiç unutmayacağız. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Son anına kadar savaştığını bilmenizi istiyoruz. Tom seninle sonsuza kadar gurur duyacağım." 

The Wanted grubu ise resmi sosyal medya hesaplarından duygusal bir paylaşım yaptı. "Kardeşimiz" ifadesini kullanan grup üyeleri "Max, Jay, Siva, Nathan ve tüm Wanted ailesi, bugün vefat eden grup arkadaşımız Tom Parker'ın trajik ve erken kaybıyla harap oldu. Tom, Kelsey için harika bir eş, Aurelia ve Bodhi için harika bir babaydı. O bizim kardeşimizdi, hissettiğimiz üzüntüyü kelimelerle ifade edemeyiz. Sonsuza dek kalbimizdesin" şeklinde konuştu.

Tom Parker hayatını kaybetti

Tom Parker hayatını kaybetti

Damla Ersubaşı'ndan şaşırtan itiraf! 'Keşke 23 yaşında evlenmeseydim'

İLİŞKİLİ HABER

Damla Ersubaşı'ndan şaşırtan itiraf! 'Keşke 23 yaşında evlenmeseydim'
Türkiye için çöl tozu uyarısı! Nerelerde etkili olacak?

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye için çöl tozu uyarısı! Nerelerde etkili olacak?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0