ABD'de akılalmaz olay! TikTok fenomeni, saç tokasını takas ederek ev aldı

Tiktok fenomeni Demi Skipper isimli bir kadın, bir saç tokasını takas ederek en sonunda yeni bir ev sahibi oldu. İşte tiktok fenomeni Skipper'ın inanılması zor takas yolculuğu...

Amerika'nın Kaliforniya şehrinde 5 milyon takipçiye sahip Trademeproject isimli TikTok hesabına sahip olan Demi Skipper adlı kadın, yalnızca bir saç tokasıyla başladığı takas serüveninin sonunda ev sahibi olmayı başardı.

TikTok fenomeni, 2020 yılının mayıs ayında Trade Me Project isimli bir proje başlattı ve küçük bir saç tokası ile başlayan bir takas serüvenine girdi. Skipper’ın bu projede amacı; yaptığı takasları gittikçe büyüterek kendisine bir ev almaktı. ABD’li fenomen geçtiğimiz günlerde bu hedefine ulaştı ve bir ev sahibi olmayı başardı.

Saç tokası küpeye dönüştü ve yolculuk başladı. Skipper, Mayıs 2020’de başladığı takas yolculuğunda, ilk olarak bir ‘saç tokasını’ bir çift küpe ile takas etti.

TAKAS SERÜVENİ ŞAŞIRTTI

  • İlk birkaç takasını San Francisco şehrinde gerçekleştiren 30 yaşındaki kadın, daha sonra eBay, Facebook ve Craiglist gibi siteler aracılığıyla takaslarına devam etti ve en sonunda bir elektrikli süpürge sahibi oldu.
  • ABD genelinde yayılmaya başlayan bu takaslar ile birlikte TikTok fenomeni, daha sonra elektrikli süpürgeyi bir snowboard ile, bu snowboard’ı bir dizüstü bilgisayarla, bilgisayarı da bir kamerayla takas etti.
  • Ardı ardına gelen takaslar sonrası bir iPhone'a sahip olan kadın, daha sonra bunu "2008 model Dodge" marka bir araç ile takas etti.
  • Daha sonra ise yine takas yoluyla  Honda CRV ve üç traktöre sahip olan Demi Skipper, bunları enerji depolama birimi olan Tesla Powerall ile takas etti. Tesla Powerall, 40 bin  dolar değerindeki bir römorkla değiştirildi.

EN SONUNDA EV ALMAYI BAŞARDI

5 milyon aboneli Skipper, son takasının ardından hayallerine ulaşmayı başardı ve bu römorku Nashville eyaletinde bulunan bir ev ile takas etti.

ABD’li fenomen, önümüzdeki ocak ayında kocasıyla birlikte Kaliforniya'dan yeni evlerine taşınmayı planladıklarını açıkladı.

Meliha Özsu cinayetinde Müge Anlı'yı polis bastı ortalık karıştı! 'Kızımı sen öldürdün'

İLİŞKİLİ HABER

Meliha Özsu cinayetinde Müge Anlı'yı polis bastı ortalık karıştı! 'Kızımı sen öldürdün'
Ünlü orkestra şefi Cem Mansur'dan İBB yönetimine sert sözler: Yönetmeyi bilmiyorlar

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü orkestra şefi Cem Mansur'dan İBB yönetimine sert sözler: Yönetmeyi bilmiyorlar
Ceyda Ateş'in kızının babasına olan benzerliği şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Ateş'in kızının babasına olan benzerliği şaşırttı
Müge Anlı'ya canlı yayında doğum gününü sürprizi! Müge Anlı kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'ya canlı yayında doğum gününü sürprizi! Müge Anlı kaç yaşında?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

sevgi 2 yıl önce

palavra. inanmayın bu masalllara

Toplam 2 beğeni