Meliha Özsu cinayetinde Müge Anlı'yı polis bastı ortalık karıştı! 'Kızımı sen öldürdün'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 6 yıl önce babasının evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Meliha Özsu cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Polis ekipleri baba Yasin Özsu'yu ifade için stüdyodan almaya gelince canlı yayında ortalık karıştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına damga vuran Meliha Özsu cinayetinin aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor. 2015 yılında babasının evinden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen Özsu'nun öldürüldükten sonra kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıkmıştı.

Kimsesizler Mezarlığı nerede? istanbul kimsesizler mezarlığı nerede?İLİŞKİLİ HABERKimsesizler Mezarlığı nerede? istanbul kimsesizler mezarlığı nerede?

Yıllardır kayıp olarak bilinen Meliha'nın cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasıyla anne Aysel Gençtürk, programda eski eşinden şüphelendiğini söylemişti. Aynı zamanda programda Yasin Özsu'nun ve kızı Meliha Özsu'nun uyuşturucu ile bağlantısı olduğu iddiaları da ortaya atılınca Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler stüdyoya geldi. 

"KIZIMI SEN ÖLDÜRDÜN!"

Baba Yasin Özsu'nun ifadesini almak için stüdyoya ekiplerin gelmesiyle bir anda canlı yayında ortalık karıştı. Anne Aysel Gençtürk sinir krizi geçirerek baba Yasin Özsu'ya "Suçun çıkacak Yasin, kızımı sen öldürdün." şeklinde bağırmaya başladı. 

Çevredekiler anneyi sakinleştirmek için çabalarken Müge Anlı "Burada anlattığı hiçbir şey devletin kayıtlarında yok." diyerek ifadeye çağıran savcıya teşekkürlerini iletti.

NE OLMUŞTU?

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği Meliha Özsu cinayetinde yaşanan gelişmeler herkesi şaşırttı. Adana'da yaşayan Meliha Özsu, 2015'te babasının evinden çıkıp gitmiş ve bir daha haber alınamamıştı. Yıllardır kayıp olduğu düşünülen Meliha'nın silahla öldürüldüğü ve vücudunda kesici alet izleri bulunduğu tespit edildi.

Başı ve omzuna isabet eden kurşunlar sebebiyle 18 yaşında Adana'da yaşamını yitiren Meliha Özsu'nun annesi Aysel Gençtürk ise eski eşini şüpheli göstererek Müge Anlı'dan yardım istedi. 

Canlı yayın sırasında konuşan anne Aysel Gençtürk, eşi zamanında Meliha'yı kendisine verseydi, kızının okuyan bir insan, düzgün bir insan olacağını, kızının öldüğünü, kızı kocaya gidince de eski eşinin asla araştırmadığını, iyi aileler dediğini, kızının cesedi bulununca bile kendisinin 1 ay sonra bunu öğrendiğini, kendisinin aslında iyi bir anne olduğunu söyledi.

Gençtürk kızının ölümüyle ilgili eski eşinin bir şeyleri sakladığını iddia etse de Meliha'nın babası Yasin Özsu suçlamaları kesin bir dille reddetti. İki kişiden şüphelendiğini söyleyen baba ise Meliha'nın arkadaşları Leyla ve Mine'nin yanına gitmiş olabileceğini söyledi. Bunun üzerine JASAT ekipleri ifadesi alınmak üzere Mina Cuhalamak ve Mehmet Cuhalamak'ın evine gitti.

Meliha Özsu'nun öldüğünü bilmedikleri için gerçekleri sakladıklarını söyleyen Mine ve Mehmet Cuhalamak artık her şeyi tüm gerçekliğiyle anlatacaklarını ifade etti. Meliha Özsu'nun babasının anlattığı hiçbir şeyin doğru olmadığını dile getirdi.

Irmak Arıcı'ya babasından rest! 'Bir daha bu eve gelemezsin'

İLİŞKİLİ HABER

Irmak Arıcı'ya babasından rest! 'Bir daha bu eve gelemezsin'
ABD'de akılalmaz olay! TikTok fenomeni, saç tokasını takas ederek ev aldı

İLİŞKİLİ HABER

ABD'de akılalmaz olay! TikTok fenomeni, saç tokasını takas ederek ev aldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0