Senden Daha Güzel dizisinin Efsun'u Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel kaç yaşında?

7 Haziran akşamı Fox TV ekranlarında ilk bölümüyle görücüye çıkan Senden Daha Güzel dizisinde Efsun karakterini canlandıran Cemre Baysel adeta gündeme damgasını vurdu. Peki Cemre Baysel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Cemre Baysel ile ilgili tüm merak edilenler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cemre Baysel, Senden Daha Güzel dizisindeki Efsun karakteri ile salı akşamları evlere konuk olacak. Geçtiğimiz sezon Baht Oyunu isimli dizi ile adını duyuran güzel oyuncu 2022 yılına Burak Çelik ile başrolü paylaştığı Senden Daha Güzel isimli dizi ile damga vuracağa benziyor…

CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999'da dünyaya geldi. Anne ve babası İzmirli olan genç oyuncunun eğitim hayatı İzmir'de geçti. Bir abisi ve kardeşi olduğunu ve 4 kişilik bir aile olduklarını ifade eden Baysel'in kardeşi çocuk oyuncu olarak birkaç dizide rol aldı. Abisinin ismi Mithat Baysel'dir.

Baysel, Ege Üniversitesi’nde sanat eğitimi aldı. Televizyona ilk çıkışını 2014 yılında Yeşil Deniz'de yardımcı bir rolle yaptı. Daha sonra 2017 yılında İsimsizler dizisinde bir süre yer aldı. Ardından tarihi drama Payitaht: Abdülhamid dizisinde Firuze rolünde oynadı. 2018-2019 yılları arasında Elimi Bırakma dizisindeki yardımcı rolüyle ön plana çıktı. Daha sonra suç drama dizisi Ramo'da küçük bir rolü vardı.

2020 yılında Sol Yanım dizisinde rol aldı. Dizi tutunamayıp yarım kalınca, Baysel'e bir başrol teklifi geldi ve 2021 yılında romantik komedi dizisi Baht Oyunu’nda Aytaç Şaşmaz’ın ile başrolde yer aldı.

Son olarak Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Yıldızı Parlayanlar ödülünden birine layık görülen genç oyuncu, kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor.

Senden Daha Güzel oyuncusu Sevinç Erbulak kimdir? Sevinç Erbulak kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Senden Daha Güzel oyuncusu Sevinç Erbulak kimdir? Sevinç Erbulak kaç yaşında?

BİR YORUM YAPIN 0