Bergüzar Korel'den dikkat çeken paylaşım! 'Gereksiz insanlardan ve eşyalardan kurtuldum'

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez anne olma heyecanı yaşayan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. "Gereksiz eşyalardan ve insanlardan kurtuldum kafam rahat" diyen Korel'in paylaşımında kimden bahsettiği merak konusu haline geldi.

12 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel, son dönemlerde üçüncü kez yaşadığı annelik sevinciyle gündeme geliyor. Ali ve Han adında iki oğlu bulunan ünlü oyuncu, geçtiğimiz Kasım ayında kızı Leyla'yı kucağına aldı. 

"GEREKSİZ EŞYALARDAN VE İNSANLARDAN KURTULDUM"

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu, son paylaşımına düştüğü not ile takipçilerini meraklandırdı. Evde çekildiği kareleri Instagram hesabından hayranlarının beğenisine sunan Korel, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

"Bu lohusalığımda hayattan kopmayacağım diye söz vermiştim kendime. Hoş iki yıldır evim ve çevresinden dışarı bir adım atmıyorum ama bana yetiyor. Mutluyum. Gereksiz eşyalardan ve insanlardan kurtuldum kafam rahat. Eşyalardan kastım çoğu artık sadece kolumun girebildiği pantolonlarım mesela. Deli gibi çalıştığım, yorulduğum ve hiçbir zaman kendimi yeterli hissetmediğim zamanlar giydiklerimle birlikte bana kendimi böyle hissettiren, var olanı da sömüren herkes sıfır beden kıyafetlerle sonsuzluğa uğurlandı. Bir gün özlerim ve giyerim diye de saklamadım ne insanları ne kotları. Değiştim, dönüştüm. Mutluyum ve +15 kg ile eskisinden çok daha hafifim. Bu tezatlık hiç olmadığı kadar mutlu ediyor beni. Aralık ayı benim için hep böyle oluyor işte. Sorguladığım, hesaplaştığım, vedalaştığım, mutluluğa kollarımı açtığım yılın son günleri. Yeni bir yıl, yeni bir hayat..."

Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük kriz! Patlak verdiler...

İLİŞKİLİ HABER

Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük kriz! Patlak verdiler...
Müge Anlı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'e katılacak mı? Açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'e katılacak mı? Açıklama geldi
Şarkıcı Gülşen'den aşı çağrısı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülşen'den aşı çağrısı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0