Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük kriz! Patlak verdiler...

Kanal D ekranlarında yayınlan Gelinim Mutfakta yarışmasında sunucu krizi bir türlü bitmiyor. Bu kez yarışmanın sunucusunun Hadise olmasını beklenirken büyük bir kriz çıktığı anlaşıldı.

Kanal D ekranlarının ev hanımlarını ekran karşısına kilitleyen yapımı Gelinim Mutfakta'ya sunucu dayanmıyor. Gelinim Mutfakta'da Fatih Ürek, Onur Büyüktopçu, Seda Sayan, Demet Akalın, Lerzan Mutlu derken çok sayıda ünlü geldi geçti. Her hafta sunucu değiştirmeye başlayan yapım yeni bir ismi daha ekrana getirdi. Tüm hazırlıkları tamamlayan Gelinim Mutfakta ekibi, 4 gelinin maratonuna kaldığı yerden devam ediyor. Rekabetin giderek kızıştığı yarışmaya bu hafta gelen sunucu belli oluyor. 


4 gelin ve 4 kayınvalidesinin mücadelesinde takım kaptanı sürekli değişmeye başladı. Son haftalarda Safiye Soyman, Nursel Ergin, Songül Karlı, Mehmet Ali Erbil, Lerzan Mutlu gibi isimlerin yönettiği Gelinim Mutfakta geçtiğimiz hafta Ezgi Sertel'i ağırladı. Yeni haftada yeni sunucuyla yola devam eden yarışmaya bu hafta öyle bir isim geldi ki yer yerinden oynadı.

Geçtiğimiz hafta Ezgi Sertel'in yönettiği Gelinim Mutfakta'ya bu hafta ünlü türkücü ve oyuncu dahil oldu. Gelinlerin gün sonunda çeyrek alabilmek için ter döktüğü yarışmanın yeni sunucusu Lezzet Yolculuğu programıyla adını duyuran Turgay Başyayla oldu. Ünlü sunucu 29 Kasım-3 Aralık 2021 haftasında gelinlerin tabaklarını oylayacak ve puanlarını sıralayacak.

Bergüzar Korel'den dikkat çeken paylaşım! 'Gereksiz insanlardan ve eşyalardan kurtuldum'

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den dikkat çeken paylaşım! 'Gereksiz insanlardan ve eşyalardan kurtuldum'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0