Ceyda Düvenci Bülent Şakrak ile evlilik yıl dönümünü kutladı! '7 yıl önce bugüne bin şükür'

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, kendisi gibi oyuncu olan eşi Bülent Şakrak ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak 7'inci yıl dönümlerini kutladı.

"Binbir Gece", "Maral", "Babam ve Ailesi" ve "Umutsuz Ev Kadınları" gibi pek çok başarılı yapımla adından söz ettiren oyuncu Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. 

2015 yılında "Aşkın Kanunu" dizisinin setinde Bülent Şakrak ile tanışarak evlilik kararı alan Ceyda Düvenci, evliliğinin 7.yılında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Instagram hesabından eşiyle eski bir fotoğrafını paylaşan Düvenci, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

"Beni fark edip, bize inanıp, beni inandırdığın ve el ele tutuştuğumuz 7 yıl önce bugüne bin şükür… inişlerimize, çıkışlarımıza, anlaşmazlıklarımıza, farklılıklarımıza, kavgalarımıza, sabrımıza, sabırsızlıklarımıza ve dünyamızı bayrama çeviren her gün katlanarak büyüyen aşkımıza, tutkumuza, saygımıza, sevgimize, kurduğumuz mutlu yuvamıza, evlatlarımıza, az-öz dostlarımıza bin şükür sevgilim… seninle son nefese olacağımızı bilmek çok güzel… ben bu hayatta en çok seni sevdim… iyi ki…"

Nazan Kesal'dan duygulandıran paylaşım! Bir ömrüm daha olsa yine seni seçerdim!

İLİŞKİLİ HABER

Nazan Kesal'dan duygulandıran paylaşım! Bir ömrüm daha olsa yine seni seçerdim!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0