Süreyya Yalçın'dan anlamlı hareket! Hediye yerine bağış istedi

Sosyetenin öne çıkan isimlerinden Süreyya Yalçın doğum günü partisine gelenlerden hediye yerine Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışta bulunmalarını rica etti.

İş insanı Ozan Baran, önceki akşam eşi Süreyya Yalçın'a sürpriz doğum günü organize etti. Gümüşsuyu'ndaki boğaz manzaralı bir mekanı kapatan Ozan Baran, ortak dostlarını misafir ederek eşine unutulmaz bir doğum günü gecesi yaşattı.

125 BİN TL BAĞIŞ

Baran, doğum gününe katılan dostlarına hediye yerine Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışta bulunmalarını rica ederken, eşi Yalçın'ın isteği üzerine kendisi de hediye almak yerine Çocuk Esirgeme Kurumu'na 125 bin TL bağışta bulundu.

Doğum günü yemeğinden sonra birbirinden ünlü isimler sahne alırken, konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

"Küçük Gelin" dizisinin Zehra'sı Çağla Şimşek kimdir? Şimdiki hali ile sosyal medyayı sallıyor

İLİŞKİLİ HABER

"Küçük Gelin" dizisinin Zehra'sı Çağla Şimşek kimdir? Şimdiki hali ile sosyal medyayı sallıyor
Kerem Bürsin bir ortaokulun iç ve dış boyasını yeniledi

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bürsin bir ortaokulun iç ve dış boyasını yeniledi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0