Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas'ın ilk dizisindeki hali şaşırttı!

Aziz dizisinde oynadığı Efnan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Simay Barlas gündemden düşmüyor. Son dönemin popüler ismi genç yaşına rağmen başarısıyla kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle kariyerine başlayan Simay Barlas, Aziz dizisiyle hayranlarını giderek artırıyor.

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez ile Aziz dizisinde rol alan Simay Barlas, genç yaşına rağmen başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış ve Meral Çetinkaya gibi tecrübeli isimlerle rol alan Barlas; oyunculuk alanında kendini sürekli geliştiriyor. 

Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan güzel oyuncunun günlük hayatında Aziz dizisindekinden çok farklı bir görünüme sahip olması da oldukça dikkat çekiyor. Instagram hesabında 1,6 milyondan fazla takipçisi bulunan Barlas, takipçileri ile kurduğu bağı sağlam tutmaya gayret ediyor.

Güzel oyuncunun 2016 yılında yer aldığı ilk dizisi 'Hayat Bazen Tatlıdır'daki hali oldukça dikkat çekti. Dizide genç bir liseliyi canlandıran oyuncu, doğal güzelliği ile dikkat çekti. Oyuncunun çok fazla değişmemiş olması takipçilerini hayran bıraktı. 

23 yaşındaki güzel oyuncunun 18 yaşındaki hali görenleri şaşırttı. Barlas'a "Hiç değişmemiş", "Hep çok güzel", "Ergenliğinde bile güzelmiş" şeklinde yorumlar yapıldı.

Çılgın Japon milyarder Yusaku Maezawa 12 günlük uzay gezisini tamamladı!

İLİŞKİLİ HABER

Çılgın Japon milyarder Yusaku Maezawa 12 günlük uzay gezisini tamamladı!
Fenomen Reynmen'in başı fena dertte! Köpeğini elinden kaçırınca...

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen Reynmen'in başı fena dertte! Köpeğini elinden kaçırınca...

BİR YORUM YAPIN 0