Karan Özçivit annesi Fahriye Evcen ve babası Burak Özçivit'ten rol kaptı!

Dönem dizilerinde yer alan Türkiye'nin en çok konuşulan çifti Fahri Evcen ve Burak Özçivit, Etiler'de oğulları Karan ile beraber objektiflere takıldı. Kıyafetleri ve tarzlarıyla ilgi odağı olan çiftten oğulları Karan rol kaptı.

Çalıkuşu dizisinde beraber rol aldıktan sonra 2017 yılında nikah masasına oturan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Türkiye'nin en yakından takip edilen çifti oldu. Her yaptıklarıyla ilgi odağı olan çift, 2019 yılında ailelerine Karan'ın katılmalarıyla hayranları tarafından daha çok takip edildi.

burak özçivit ve fahriye evcen çalıkuşu dizisinde tanıştı

burak özçivit ve fahriye evcen çalıkuşu dizisinde tanıştı

Yurt dışında da ciddi hayran kitlesine sahip çift geçtiğimiz gün Etiler'de Uzakdoğu yemekleri yapılan bir mekandan çıktı. Oğulları Karan ile beraber yemeğe çıkan çiftin hayranları "Defiledeler sanki" şeklinde yorumlarda bulundu.

fahriye evcen alparslan büyük selçuklu dizisinde

fahriye evcen alparslan büyük selçuklu dizisinde

Dönem dizilerinde yer alan ikili ayak üstü muhabirlerle sohbet etti. Özçivit, soğuk ve yağmurlarda bile yapılan çekimleri hakkında "Çok zor oluyor ama işimizi seviyoruz. O yüzden yağmur, çamur hiç fark etmez" şeklinde konuştu. Öte yandan Evcen, yemek sonrası ailesinden ayrılıp sete gideceğini söyledi.

burak özçivit ve fahriye evcen

burak özçivit ve fahriye evcen

Pazartesi ve Çarşamba günleri ailecek ekran karşısında olduklarının altını çizen Evcen, yeniden setlere döndüğüne mutlu olduğunu belirtti. Karan ise o sırada tüm şirinliğiyle ailesinden rol kaptı. 

BİR YORUM YAPIN 0