Oyuncu Kubilay Aka yine hastanelik oldu! Kaburgası çatladı...

Geçtiğimiz aylarda sette kaza geçirerek hastanelik olan Kubilay Aka bu kez evde kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrolünde oynadığı 'Cam Tavanlar' dizisinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen Kubilay Aka'nın başına talihsiz bir kaza geldi. Aka, geçtiğimiz haftalarda dengesini kaybedip kafasını cama çarptı ve başı yarıldı.

Ünlü isme yardıma; kapı komşusu Aras Bulut İynemli koştu. Kafasındaki kanı durduramayınca da Zekeriyaköy'deki bir tıp merkezine götürdüğü genç oyuncunun kafasına 12 dikiş atıldı. 

KABURGASI ÇATLADI

Oyuncu Kubilay Aka halı saha maçı yaparken bu kez de kaburgası çatladı. Hastaneye giden genç oyuncu belli bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu oldu. Kubilay Aka halı saha maçı yaparken bu kez de kaburgası çatladı. Hastaneye giden genç oyuncu belli bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu oldu. Genç oyuncu, yeni dizi çekimleri öncesinde evinde dinleniyor.

Set çalışanlarına küfür ettiği iddia edilen Burak Özçivit'ten şaşırtan ifade!

İLİŞKİLİ HABER

Set çalışanlarına küfür ettiği iddia edilen Burak Özçivit'ten şaşırtan ifade!
Biran Damla Yılmaz’ı kahreden haber! Adeta yıkıldı

İLİŞKİLİ HABER

Biran Damla Yılmaz’ı kahreden haber! Adeta yıkıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0