Set çalışanlarına küfür ettiği iddia edilen Burak Özçivit'ten şaşırtan ifade!

‘Kuruluş Osman’ dizisinin set çalışanları, başrol oyuncusu Burak Özçivit’in kendilerine hakaret ve küfür içerikli sözler söylediğini belirterek suç duyurusunda bulunduğu iddiasıyla gündeme gelmişti. Burak Özçivit hakim karşısına çıktı.

Beykoz'da dizi çekimleri sırasında set çalışanlarına küfrettiği iddia edilen Burak Özçivit hakkında 'zincirleme şekilde alenen hakaret' suçundan dört yıl bir ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ünlü oyuncu, önümüzdeki günlerde iddianameyi kabul eden Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı.

Burak Özçivit, savunmasında yaptığı işin sadece teoride olmadığını, oyunculuğun doğası ile ilgili sahada biraz farklılıklar olduğunu öne sürerek "O gün yine çekimimiz vardı, bir çadır sahnesiydi. Tehlikeli bir sahne çekiyorduk, kılıçlar ile ilgili bir çekimdi. Bize doğru kılıçlar sallanıyordu biz de dışarıdaydık. İşin gereği bunun bu tarz tehlikeli sahnelerde bunun önlemi alınır, çekim başladığında orada bulunan arkadaşlardan onlardan yardım istedim 'Kendileri gelebilir mi' diye. Çünkü benim başrol olduğum için sorumluluğum çok büyüktür. Bana bir şey olduğu takdirde işi devam ettiremiyoruz" ifadelerini kullandı.

KAMUYA YARARLI İŞLERDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞMAYI KABUL ETTİ

Özçivit, olaydan 2-3 gün sonra müştekilerin işe gelmediğini, tartıştığı set amirinin halen görevde olduğunu ve müştekilerin uzlaştırma aşamasında kendilerinden çok fahiş fiyat istediğini iddia etti. Özçivit, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını hükümlerini de kabul ederek "Ayrıca kamuya yararlı işte gönüllü çalışmayı da kabul ederim" dedi.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Burak Özçivit, önceki akşam marka yüzü olduğu Altınyıldız Classics’in Ulus 29’da düzenlediği davete katıldı.  Oyuncu, rol aldığı “Kuruluş Osman” dizisinin setinde yaşadığı tatsızlıkla ilgili konuştu. Set çalışanları, Özçivit’in kendilerine hakaret içerikli sözler söylediğini öne sürerek oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Özçivit, hakkındaki iddialar için şöyle dedi: “Beni hepiniz tanıyorsunuz. Benim çizgim, duruşum belli. Bire bir beni ilgilendiren bir durum değil.”

NE OLMUŞTU?

Beykoz Riva’da 8 Aralık 2020 tarihinde ‘Kuruluş Osman’ dizisinin çekimleri sırasında, dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in kendilerine küfür ve hakaret içeren sözler söylediğini iddia eden 4 set çalışanı, Özçivit hakkında suç duyurusunda bulundu.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Burak Özçivit hakkında, “birden fazla kişiye yönelik alenen hakaret” suçundan soruşturma başlatıldığı iddia edildi. 

Duyan inanamadı! 6 yaşındaki kız biriktirdiği harçlıklarıyla ev sahibi oldu

İLİŞKİLİ HABER

Duyan inanamadı! 6 yaşındaki kız biriktirdiği harçlıklarıyla ev sahibi oldu
Oyuncu Kubilay Aka yine hastanelik oldu! Kaburgası çatladı...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Kubilay Aka yine hastanelik oldu! Kaburgası çatladı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0